כללי גם אני רוצה מברשות

• פותח הנושא חן
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את המברשות שנשלחו קודם...
אפשר לקבל שוב????????????????????????????
פליז פור מי!!!!

• הוסף לסימניות
תבדוק את התאריך זה אשכול ישן ואני העליתי את זה כי לא הלך לי להוריד וRC החכים אותי שזה מהגלריה ולכן לא לא מצליחים להוריד עכשיו הגלריה בתחזוקה ראה למטה

• הוסף לסימניות
אם את מוצאת תעלי, גם אני לא הספקתי להוריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרגא הדר;80217:
וRC החכים אותי שזה מהגלריה ולכן לא לא מצליחים להוריד עכשיו הגלריה בתחזוקה ראה למטה

:):):)

RC אסור להגיד דברים גם בצחוק...

שרגא הדר, אתה ענק מהחיים... :)

• הוסף לסימניות
מה?
לא הבנתי, מישהו יש לו טענות ומענות נגדי?

• הוסף לסימניות
חן. יש סיכוי, שאם תעשה כזה דחוף!!!! בשביל כזה דבר.
אז כשיהיה באמת דחוף - - -

• הוסף לסימניות
אכן כן זה נורא דחוף!!!!
וכשיהיה משהו ברמת דחיפות גדולה יותר נקרא לזה :
S.O.S
הבינות???

• הוסף לסימניות
בסוף יהיה כאן כמו הפרוספקטים של וועדות הצדקה,
שיגמרו כבר כל המילים לזעזע ולהחריד, לרגש ולדמוע - - -

אז תרגיעו, בבקשה - - -

ולעיניננו, יש לך תוכנת rar?
אם לא תורידי מכאן, ותנסי לפתוח - - -
http://www.rarlab.com/download.htm

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן;80269:
אכן כן זה נורא דחוף!!!!
וכשיהיה משהו ברמת דחיפות גדולה יותר נקרא לזה :
S.O.S
הבינות???

אני לא בדיוק הבנתי..
אפשר להסביר אולי בטוב טעם ודעת למה מברשות זה דחוף, ולמה שלא נגיע לימי הילדות עם עונשו של מנחם הבדאי:)

• הוסף לסימניות
אני לא יודע עם ונתנו הבין, אבל אני לא הבנתי!

רק תדעו שריבוי ה'דחיפיות' בפורום גורם נזק עצום להרבה חברים בפורום, זה כבר נהיה שחוק מדי, אני לא רוצה להגיד אבל יש פה כמה שאחרי שעזרתי להם ב'דחוף' וראיתי שהם בכלל לא ביקרו בפורום עד כמה שעות ולפעמים ימים! מאז אני פשוט מתעלם מבקשותים הדחופות, שלא תבינו לא טוב, אני משתדל לעזור כמה שאני יכול אבל לא בדחיפות.

צריך להבין שדחוף זה הפירוש שלפעמים אנחנו מוותרים על עבודות דחופות (בלי מרכאות) בשביל לעזור לשני בשל דחיפות העניין, אז אנא התחשבו לפני המילה דחוף.

וגם אם למישהו יש תאוריה בעניין (...) הוא לא צריך להרוס לחברים אחרים שרוצים להתנהג בלי תאוריות למיניהם, ורוצים שיעזרו להם כשזה באמת יהיה דחוף בלי פרשנויות.

• הוסף לסימניות
מצאתי (יותר נכון, מישו אחר מצא..), הודעה ישנה של rcpro, שפתיים ישק.

ראוי שהמשתמשים בפורום יגידו מה רמת ה'צריכות' שלהם בכל דבר שהם מבקשים, מאחר ולפעמים צריך לחטט הרבה ע"מ למצוא איזו תמונה שמישהו ביקש וכו', ואח"כ לא משתמשים בהם כלל מסיבות כלשהם (אם עושים למישהו עבודה, ומבקשים דבר מה בפורום ואח"כ המזמין לא מעוניין ביצירה, הרי הדבר לגיטימי ואכמ"ל). ומאידך אם אדם נצרך מאוד למשהו, ויכתוב שהוא 'חייב דחוף', הרי יתאמצו בשבילו יותר.
דוגמאות: מישהו ביקש להמיר קובץ של קווארק, מאחר ואני לא משתמש בקווארק, האם הוא מעוניין שאני יוריד מהאתר שלהם גירסת נסיון, יתקין אותה על המחשב, יפתח את הקובץ ונראה למה אפשר לייצא אותו? או לא עד כדי כך?
ולא לזאת התכוון המשורר שיהיה דרגות בצריכוּת, של דחוף ו-s.o.s. וכו'. אני לא חושב שהחברים פה פחות מנסים לעזור כשאין דחוףףףף, וודאי שמתי שזה באמת דחוף אפשר לכתוב, בשביל מקרים כמו שכתב rcpro, אבל לחשוב פעמיים לפני כל מילה בסגנון.

עוזרים פה בכמויות גם בלי זה. ומכאן תצא תודה (פעם המיליון...) למנהלים המסורים וכו' וכו'.. :)
<!-- / message --><!-- / message -->

• הוסף לסימניות
שימו לב לכותרת האשכול.....
איפה המילה: "דחוף"?
וחוצמזה שמרב דיבורים ת'כלס אף'אחד לא עזר לי ושלח את מבוקשי...
לתשומת לבכם.....
ליל מנוחה דחוף לכולם.

• הוסף לסימניות
החברה פה תרגמו את המיליון סימני קריאה ושאלה ואת הפליז... לדחוף, זה הכל. אפשר לחזור לשגרה.

לא צריך להיתפס לשטויות הרבה זמן, חבל על האנרגיה, תנצלו אותה לדברים תועלתיים יותר...

• הוסף לסימניות
מנסיון, לפעמים האשמה היא לא בגרפיקאי אלא בעיכובים אחרים, כגון של מזמין העבודה, וכו' כלומר שזה היה באמת דחוף אבל בסוף הלקוח התעכב או משהו כזה וזה כבר נהיה לא כ"כ דחוף וכו'.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא ניסה להאשים אף אחד, כולנו מעריכים אחד את השני. אני בכולפן - - -

רק הסברתי את המצב, בא נאמר שזה שמזמין את העבודה אשם, אבל בשביל זה היינו צריכים לוותר על דברים דחופיים יותר שלנו???

ושוב, כשזה דחוף, לא צריך להתבייש, אבל מה בסה"כ היתה הבקשה? לחשוב שניה לפני שמטריחים פה את החברה בדברים דחופים... שרובם עסוקים עד למעלה מראש, ומקדישים מזמנם רק למען הזולת.

יש מבין?

• הוסף לסימניות
בטח יש מבין, כי לפעמים גם מצליחים להסתדר לבד....;)

• הוסף לסימניות
:p

• הוסף לסימניות
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

• הוסף לסימניות
חברה, מה נפל עליכם???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה