• הוסף לסימניות
רציתי להעלות קומיקס

קבצים מצורפים

• קומיקס משפחתי.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ממש חמוד!
אהבתי במיוחד את הריבוע של הילדה ששוכבת בחדר הוורוד, ואת הסטריפ הארוך שמתחתיו.

• הוסף לסימניות
ממש יפה וחמוד הכי אהבתי את הילד שעומד ברגליים משולבות.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הקטע של ההבעות. נהדר!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
אויש, אהבתי את זה לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני נורא מסוקרנת לגבי הסיפור.. (תצחקי לא אכפת לי)
אז מה המלל?

• הוסף לסימניות
הכל חמוד ביותר!
והסיפור ממש מסקרן.......;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1894825:
אויש, אהבתי את זה לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני נורא מסוקרנת לגבי הסיפור.. (תצחקי לא אכפת לי)
אז מה המלל?

בדיחה משפחתית שלא כל אחד יצליח להבין...

• הוסף לסימניות
חחח
מירי את גדולה!
נונה מטונה אבל לא מתקרב לכיוון!

• הוסף לסימניות
קומיקו ,הבעות נפלאות.
והאפים של בני הזוג? מטאור גנטי!!!!

• הוסף לסימניות
תחרות מי מנחש את הסיפור?

אז אני הראשונה:
הילד החביא סופגניה בגרביים??!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה