דרוש מידע גם אצלכם האתר איטי באופן מיוחד?

• הוסף לסימניות
גם לי ממש איטי עכשיו.
ואגב, לאלו שכתבו שלהם עובד רגיל- פעם מישהי כתבה שבגלל שיש כמה שרתים לחלק יעבוד יותר טוב ולחלק פחות,
לא יודעת אם באמת ככה.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי עובד מציון כנראה תלוי באזור

• הוסף לסימניות
איטי ואיטי
פעם ב... האתר קצת יותר מהיר
יש פעמים שמהרגע שהכנסתי שם משתמש עד להטענה עוברות 5 דקות

• הוסף לסימניות
איטי ואיטי
פעם ב... האתר קצת יותר מהיר
יש פעמים שמהרגע שהכנסתי שם משתמש עד להטענה עוברות 5 דקות
האתר כעת (ובד"כ) מאוד מהיר, כבר כמה חודשים טובים שהאתר מהיר, מאז שהוחלפו השרתים.
נשמע שזה קשור לאיכות הרשת שלכם. יש כאן עוד שסובלים מגלישה איטית, ורק בפרוג?

• הוסף לסימניות
אצלי. איטי עד להחריד. כל דף עד שהוא נטען זה לפחות 3-4 דקות, והעלאת תמונה לפרוג יכולה לקחת לי אותו הזמן, אחרי טעינת הדף. כשאני רוצה לפרסם תגובה שעה אני רואה בעיינים כלות את הפסים הכתומים למעלה, לפעמים זה עולה ולפעמים זה כותב ש"נתקלנו בבעיה, נסו מאוחר יותר".
וזה רק באתר הזה.
לדעתי אם היה לי יותר מהיר מספר ההודעות שלי כיום היו פי שתיים ושלוש מהמספר הנוכחי.

• הוסף לסימניות
אצלי איטי להחריד כבר חודש
וזה רק האתר הזה, כך שזה לא נראה לי הקליטה

• הוסף לסימניות
גם לי.
בתוספת ההודעה אופס, נתקלנו בכמה בעיות....
כבר פעם שניה השבוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה