דרוש מידע גם אצלכם האתר איטי באופן מיוחד?

ואם כבר בתקלות עסקינן..
יש לי התראות שמופיעות לי כמספר על אייקון ההתראה אבל כשאני פותחת את רשימת ההתראות הן לא מודגשות.
ואם לדוגמא זה מספר גבוה של התראות אז הן מופיעות מודגשות לסירוגין(מתוך 10 אחת כן אחת לא וכו')
@הכלבויניק

לקח לי חצי שעה להגיע עד סוף ההודעות ולכתוב הודעה.
חשבתי שהבעיה רק בי ואני שמחה לראות שלא כי ככה יש סיכוי שזה ישתפר כי הייתי בטוחה שזה קשור לנטפרי.
לי לא הסתדר בכלל, ולוקח המון המון זמן עד כדי יאוש:(

לקח לי חצי שעה להגיע עד סוף ההודעות ולכתוב הודעה.
חשבתי שהבעיה רק בי ואני שמחה לראות שלא כי ככה יש סיכוי שזה ישתפר כי הייתי בטוחה שזה קשור לנטפרי.
לי לא הסתדר בכלל, ולוקח המון המון זמן עד כדי יאוש:(
אכן , חזר לסורו
@הכלבויניק

אני כבר תקופה נתקל בתופעה שהדפדפן קורס מדי פעם, וזה רק כשפרוג פתוח בו. לא דפים אחרים.
משתמש בפיירפוקס.
עוד מישהו נתקל?

אני כבר תקופה נתקל בתופעה שהדפדפן קורס מדי פעם, וזה רק כשפרוג פתוח בו. לא דפים אחרים.
משתמש בפיירפוקס.
עוד מישהו נתקל?
כנל בכרום

אצלי כנל הגלישה בכללי ויש לי בזק סיבים נטפרי

אגב. שימו לב שמרוב איטיות הרבה אצבעות, לייקים וכו' לא נקלטים. אז אם עשיתם אתגר יפה בAI ולא קיבלתם הצבעות לפעמים זה פשוט לא נקלט.

תודה על כל התגובות, תמשיכו לכתוב, אני עוקב ומעביר לצוות התכנות.
אתמול עבדנו על מספר פתרונות, ומאז ראיתי שיפור ניכר, אצלי כעת האתר עובד חלק.

תודה על כל התגובות, תמשיכו לכתוב, אני עוקב ומעביר לצוות התכנות.
אתמול עבדנו על מספר פתרונות, ומאז ראיתי שיפור ניכר, אצלי כעת האתר עובד חלק.
באמת השתפר מאתמול,
לפחות אצלי..

משתמש בפיירפוקס.
עוד מישהו נתקל?
כן גם אני נתקלתי בזה אך לאחרונה זה קצת יותר טוב.

@הכלבויניק
למה אין אפשרות להוריד עם איקס את הפרסומות מכל הצצדים , זה מציק נורא!!!
כמו באתרים אחרים ?

אצלי מדי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, וזה רק כשפרוג פתוח
עוד משהו נתקל בזה?

הפרסומת בפרוג-ככה זה קופץ ובכל פעם פרסומת אחרת @הכלבויניק
1728645152208.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה