- הוסף לסימניות
גם לכם נתקע כל שניה?
זה מה שמופיע
זה מה שמופיע
זה בעיות גלישה אצלכם, לא בשרת.גם לכם נתקע כל שניה?
זה מה שמופיעצפה בקובץ המצורף 1821536
לא נתקלתי בבעיות גלישה.@הכלבויניק יש עכשיו איזה סוג של מתקפה על האתר ? הוא עושה בדקות האחרונות הרבה בעיות כל הזמן בורח החוצה
לא חייב להיות מתקפה אבל עושה הרבה פעמים שגיאה 522 למי שמבין בזה. אני לאלא נתקלתי בבעיות גלישה.
האתר מאובטח ב"ה, ואינו תחת מתקפה.
כן, הכניסה לאתר נהיה סיוט מאז התקיפה....מנסה להבין את מקור הבעיה, כי האתר רץ עכשיו מהר.
יש כאן כאלו שנתקלו בבעיות גלישה כעת, והם לא בנטפרי?
כנ"לאני לא בנטפרי (אתרוג)
הייתי צריכה לרענן מספר פעמים עד שנכס לי
מקודם עשה בעיות.
ועכשיו חזר לעבוד מצויין.
כנ"ל
אני מנסה להבין איך אפשר להיכנס לפרוג כדי להגיד לכלבויניק כנ"ל הרי אתם תקועים?כנ"ל
אני מנסה להבין איך אפשר להיכנס לפרוג כדי להגיד לכלבויניק כנ"ל הרי אתם תקועים?![]()
.מקודם עשה בעיות.
ועכשיו חזר לעבוד מצויין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים