דרוש מידע גם אצלכם האתר איטי באופן מיוחד?

רוב הפרסומות ירדו.
חשוב לציין שהצוות הטכני יושב על פתרון עומק לבעיה מיד מצאת השבת, בתקווה שנתחיל לראות שיפור משמעותי בקרוב. אולי בהזדמנות נרחיב. בכל אופן זו לא אפשרות לכבות את כל הפרסומות יחד, יש לזה השלכות נרחבות על ביצועים נוספים, ומלבד העובדה שזה מקור ההכנסות לקיום האתר.

מאוד קל לבקש בהודעה אנונימית בפורום, יודעים כמה נזק יומי זה?

רוב הפרסומות ירדו.
חשוב לציין שהצוות הטכני יושב על פתרון עומק לבעיה מיד מצאת השבת, בתקווה שנתחיל לראות שיפור משמעותי בקרוב. אולי בהזדמנות נרחיב. בכל אופן זו לא אפשרות לכבות את כל הפרסומות יחד, יש לזה השלכות נרחבות על ביצועים נוספים, ומלבד העובדה שזה מקור ההכנסות לקיום האתר.

אצלי אין פרסומות (לא יודע האם בגלל נטפרי או בגלל התוספים של הדפדפן)
ועדיין חוויתי בעיות קשות בגלישה.

ראשית תודה על המאמצים, כידוע שכל מי שמתנזר מאתרי חדשות- אתם מקור המידע הנקי והמימן שלו.

כמוכ אין ספק שפרסומות הן חמצן חיוני להמשך קיום האתר.
רק שכדאי לחשוב (יחד עם המפרסמים) עם פרסום אינטנסיבי בעת הזאת מיטבי איתם אם לאו
האם ה"דבר הזה" שעיצבן אותי כל הזמן כשרק רציתי לדעת מה קורה, וקפץ לי בריבועים מחרפנים מול העיניים, האם בא לי לרכוש אותו??
או שהוא מאוכסן לי במח באזור הדברים המעצבנים שלא ממש בא לי להוציא עליהם כסף?
נקודה למחשבה.

נערך לאחרונה ב:
נהיה מהיר עכשיו...

רוב הפרסומות ירדו.

תודה רבה על המאמצים
חשוב לי לציין שגם אני מתחילת הערב פעם ראשונה שאני מצליח להיכנס לאתר ולהתחבר, כל הזמן כתב לי שגיאה 502...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה