- הוסף לסימניות
לי רגילללב"ה כבר לא מושבת,
אבל, עדיין איטי לי מאוד.
גם לכם?
כאילו אף פעם לא מהיר מידי..
לי רגילללב"ה כבר לא מושבת,
אבל, עדיין איטי לי מאוד.
גם לכם?
לא לעלות רעיונות כאלו בבקשהשיעשו אתר מיוחד למנויים לחדשות בתשלום, ירוויחו יותר מהפרסומות.
גם אצלי באופן מוגזםכל האתרים האחרים (אלו שפתוחים בחסימה שלי) נפתחים במהירות הרגילה
רק פרוג לוקח דקות עד שהוא נפתח
ומעבר בין אשכול אחד לשני לוקח לפחות 3 דקות!!!
אצלי לא נפתח כל הבוקר, אבל החצי שעה האחרונה עובד כמעט חלקגם אצלי באופן מוגזם
ברגע שלא פותחים את האשכול לאחר כמה הודעות, זה מפסיק לשלוח התראות.אולי זה קשור לאיטיות?
אני יודע!ברגע שלא פותחים את האשכול לאחר כמה הודעות, זה מפסיק לשלוח התראות.
בגלל האיטיות אז יכול להיות שהשאירו כמה הודעות שלא פתחת, ולכן מתבטל המעקב.אני יודע!
עכשיו זה קורה בעיקר באשכול חדשות ועדכונים גם אם אני פותח כל הזמן...
יש משהו מיוחד עכשיו?רוב הפעמים שהאתר לא עולה, זה בגלל טיפול בשרתים. זה רק מראה לכם שעובדים כעת מאחורי הקלעים.
קורה לי הרבה.אצלי יש עוד בעיה
שפתאום אני מפסיק לקבל התראות על אשכול במעקב...
גם לכם?
אולי זה קשור לאיטיות?
אם פעם אחת קיבלת התראה ולא נכנסת לאשכול מפסיק להגיע התראות על האשכול הזה עד שנכנסים שוב לאשכולאצלי יש עוד בעיה
שפתאום אני מפסיק לקבל התראות על אשכול במעקב...
גם לכם?
אולי זה קשור לאיטיות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים