דרוש מידע גם אצלכם החלב מוגבל ליחידה ???

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם החלב לאחרונה האם זה לקראת החגים או סתם מניפולציה זולה של היצרנים מול הממשלה?
איך יכול להיות שהיום אין ושבוע שעבר היה מלא ???
מה אני מפספס שנעלם כל כמה זמן המוצר הזה ויש מחסור ??
הדבר הכי מעניין שהחלב המועשר או המשודרג באורח פלא במחסור הוא נמצא בשפע במדפים !!!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם החלב לאחרונה האם זה לקראת החגים או סתם מניפולציה זולה של היצרנים מול הממשלה?
הדבר הכי מעניין שהחלב המועשר או המשודרג באורח פלא במחסור הוא נמצא בשפע במדפים !!!
הם מצטמצמים לקראת החגים
שלא יהיה מחסור..
כל שנה אותו תירוץ
ואפילו שיש פטור ממכס לייבוא לא נראה שמישהו מעז להרים את הכפפה
כי הוא יחלטוף מהתקשורת (ששומרת על הקיבוצים שלה)
וגם לא יהיה קל לשווק את זה בחנויות

• הוסף לסימניות
יש מקומות שיש חוסר ויש מקומות שלא.
אתמול למשל קניתי מיוחננוף חלב של רמת הגולן והיה בשפע..

לא מובן, פתאום הפרות הפסיקו להניב "תנובה"?
דווקא הייתי בקארפור והיה בדיוק הפוך
אני אוהב רק חלב של רמת הגולן ולא היה
ותנובה היה מלא עם ריח של רפת דוחה ממש

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
1756214926985.png

• הוסף לסימניות
איפה?
אצלינו לא מוגבל

• הוסף לסימניות
חפשנו באחת מהערים החרדיות בחופש ורציתי לקנות במכולת השכונתית 2 חלב ,בעל המכולת אמר לי מוגבל ליחידה אחת,לפני שהלכתי ראיתי גבר שלוקח כמה יחידות ולא העיר לו,הבנתי שהוא מאפשר למקומיים לקחת כמה שצריכים ומגביל את מי שהוא לא מכיר.
לכן שלחתי בנפרד את הילדים שיקנו עוד חלב לפי הצורך
על זה נאמר 'בתחבולות תעשה לך מלחמה '

• הוסף לסימניות
לא מכירה מחסור בחלב
לא ראיתי אצלנו הגבלה
(מ"ע)

בתקופות החגים (שיורדים ימי חליבה בימות השבוע)
יש מחסור משמעותי של חלב מהדרין

• הוסף לסימניות
כל מי שכותב שאין אצלו מחסור שיכתוב אזור כי זה די מעניין
או שאולי זה קשור לרשתות הגדלות ששם יש מחסור ובקטנים יש

• הוסף לסימניות
@הללו
מענין אותי אם גם שומעים את הכתבה?
כי משום מה כשאני מעלה את זה אני לא מצליח לשמוע את זה, כאן באשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה