מידע שימושי גם אצלכם התרגום בדפדפן כרום הפסיק לעבוד?

• הוסף לסימניות
התרגום האוטומטי של גוגל טרנסלייט - הפסיק לעבוד אצלי בשני מחשבים.
גם אצלכם?

התרגום בדף של גוגל טרנסלייט - תקין. תרגום מילה על ידי בחירה - תקין.
הבעיה רק בתרגום אוטומטי של דף שלם.

אני בנטפרי. איני חושב שזה קשור, אך בכל אופן אני מציין זאת.

תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
התרגום האוטומטי של גוגל טרנסלייט - הפסיק לעבוד אצלי בשני מחשבים.
גם אצלכם?

התרגום בדף של גוגל טרנסלייט - תקין. תרגום מילה על ידי בחירה - תקין.
הבעיה רק בתרגום אוטומטי של דף שלם.

אני בנטפרי. איני חושב שזה קשור, אך בכל אופן אני מציין זאת.

תודה למסייעים!
כן,
נעלם האיקון

• הוסף לסימניות
אוף מבאס!
עכשיו אני מבינה כמה הוא בסיסי אצלי....

• הוסף לסימניות
כן גם אצלי
בחלק מהדפים זה כן עובד לפעמים
ואנחנו שוברים את הראש להבין מה זה - חשבתי שזו תקלה אצלי...
צרת רבים חצי נחמה...

• הוסף לסימניות
כן,
נעלם האיקון

אצלי הוא קיים, אבל גם לחיצה על "תרגם דף זה" - לא מניבה תוצאות.

לא ציינתי -
אבל בדפדפן של אדג' - גוגל טרנסלייט עובד באופן תקין ומתרגם דפים שלמים.

• הוסף לסימניות
אצלי הוא עובד רק בדפדפן שלא ע"י החשבון שלי אבל בדפדפן דרך החשבון שלי באמת לא עובד וזה מוזר

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

אני בנטפרי
והוא נחסם פתאום

בקשתי שיפתחו לי ופתחו לי משהו אחר
שנראה אחרת ולא עובד בכלל

• הוסף לסימניות
נראה שזה קשור לנטפרי
כי חפשתי כבר בכל האינטרנט ואין בעיה כזו במקום אחר

• הוסף לסימניות
גם אצלי נעלם
ולפעמים קיים ולא עובד
אבל כן עובד בלחצן ימני בעכבר
תרגום לעברית

• הוסף לסימניות
אצלי התבטל התרגום האוטומטי מיד לאחר שעשיתי עדכון של כרום וכל הפתרונות לא עזרו לי.

מה שעשיתי - הסרתי את כרום והתקנתי מחדש גירסה ישנה יותר של גוגל כרום ועכשיו זה חזר לעבוד
כנראה שיש באג בעדכון החדש של כרום.

אפשר להוריד דרך כאן - לשים לב לגירסת 32 או 64 סיביות.

ואחרי שמתקינים להיזהר לא לעשות עדכון. אני התקנתי את הגירסה הזאת - גרסה 90.0.4430.72 (גרסה רשמית) (64 סיביות)

במקום אחר כתב מישהו שגירסטות חדשות של כרום מגיעות עם יותר שיפורי אבטחה - אז עשו שיקול מה עדיף...

• הוסף לסימניות
אצלי התבטל התרגום האוטומטי מיד לאחר שעשיתי עדכון של כרום וכל הפתרונות לא עזרו לי.

מה שעשיתי - הסרתי את כרום והתקנתי מחדש גירסה ישנה יותר של גוגל כרום ועכשיו זה חזר לעבוד
כנראה שיש באג בעדכון החדש של כרום.

אפשר להוריד דרך כאן - לשים לב לגירסת 32 או 64 סיביות.

ואחרי שמתקינים להיזהר לא לעשות עדכון. אני התקנתי את הגירסה הזאת - גרסה 90.0.4430.72 (גרסה רשמית) (64 סיביות)

במקום אחר כתב מישהו שגירסטות חדשות של כרום מגיעות עם יותר שיפורי אבטחה - אז עשו שיקול מה עדיף...

מצוין, שינמכתי כפי שהצעת - ואכן זה פתר את הבעיה.
רק השאלה שלי כעת - איך מונעים את העדכון של הגרסה הזו?

אגב, היית יכול להעתיק לפה בסה"כ את הקישור לגירסאות הישנות של כרום:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה