כן,התרגום האוטומטי של גוגל טרנסלייט - הפסיק לעבוד אצלי בשני מחשבים.
גם אצלכם?
התרגום בדף של גוגל טרנסלייט - תקין. תרגום מילה על ידי בחירה - תקין.
הבעיה רק בתרגום אוטומטי של דף שלם.
אני בנטפרי. איני חושב שזה קשור, אך בכל אופן אני מציין זאת.
תודה למסייעים!
כן,
נעלם האיקון
לעשות בהגדרות תרגום לשפה אחרת ואז להפוך לעברית עזר לי לזמן מועטומה הפיתרון מישהו יודע?
אצלי התבטל התרגום האוטומטי מיד לאחר שעשיתי עדכון של כרום וכל הפתרונות לא עזרו לי.
מה שעשיתי - הסרתי את כרום והתקנתי מחדש גירסה ישנה יותר של גוגל כרום ועכשיו זה חזר לעבוד
כנראה שיש באג בעדכון החדש של כרום.
אפשר להוריד דרך כאן - לשים לב לגירסת 32 או 64 סיביות.
![]()
קובץ התקנה גירסה ישנה לגוגל, יש למישהו?
אני צריך קובץ התקנה לגוגל בגירסה ישנה שיתאים לוינדוס xp מישהו יכול לעזור לי?mitmachim.top
ואחרי שמתקינים להיזהר לא לעשות עדכון. אני התקנתי את הגירסה הזאת - גרסה 90.0.4430.72 (גרסה רשמית) (64 סיביות)
במקום אחר כתב מישהו שגירסטות חדשות של כרום מגיעות עם יותר שיפורי אבטחה - אז עשו שיקול מה עדיף...
לא תיקן אצלילהחליף לאנגלית בהגדרות-מתקדם-שפות ולאחמ"כ להחזיר לעברית עובד בדוקקקקקקקקקקקק
אצלי הבעיה היא בכלל בתרגום לאנגליתלהחליף לאנגלית בהגדרות-מתקדם-שפות ולאחמ"כ להחזיר לעברית עובד בדוקקקקקקקקקקקק
להחליף לאנגלית בהגדרות-מתקדם-שפות ולאחמ"כ להחזיר לעברית עובד בדוקקקקקקקקקקקק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים