כללי גם אצלכם פריפיק לא מוריד עכשיו?

• פותח הנושא liga
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עוד מישהו נתקל בבעיה עכשיו או שזה רק אצלי?

• הוסף לסימניות
אצלי זה מוריד עכשיו כרגיל

• הוסף לסימניות
הוא כותב משהו או סתם לא מוריד?

• הוסף לסימניות
מקודם הוריד תמונה אחת
עכשיו שוב פעם לא מוריד
הוא לא כותב שום הודעה על זה
אני רק רואה בראש הכרטיסייה שהדף חושב וחושב ( מרענן או משהו כזה)
יש הסבר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שניסית להוריד מוקאפ? כי אם את לא רשומה הוא יכול לחשוב מלא זמן ובכלל הוא לא מוריד.

• הוסף לסימניות
אז את רוצה שאני יוריד לך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הנדיבות
לבינתיים הסתדרי
אבל זה פשוט לא תכל'ס לעבוד ככה
שניה מוריד שניה לא

• הוסף לסימניות
בשמחה!
לפריפיק יש קטעים ממש מעצבניים לפעמים.

• הוסף לסימניות
שימו לב, לאחרונה הם דורשים הרשמה, תרשמי לאתר, ואז חופשי

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• Golden-glitter-vertical-banners.zip
    9.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;n5013751:
לי פתאום אתרוג חוסם , מה שלא היה עד היום, נתקלתם גם? מה הפתרון?

לי יש גם אתרוג וזה פתוח עכשיו,
אפשר לשלוח קישור ואני יעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;n5013782:
תנסי להוריד משהוא כי אז הוא חוסם... וגם את שאטר... חוסם כרגע...

גם לי משבוע שעבר זה עושה בעיות
מה שהצלחתי כן זה לעשות הורדה בחינם כרגיל
ואז כשנפתחי הדף בכרטיסיה חדשה יש בצד שמאל את התמונה שוב, אני לוחצת על התמונה ואז זה כן מוריד
ניסיתי עכשיו גם והצלחתי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה