גם אצלכם פרי פקס לא עובד?

• הוסף לסימניות
אם מישהו יכול לשלוח לי פקס - אודה לו מאוד!

• הוסף לסימניות
בדיוק הרגע גם אני מנסה לשלוח, ולא עובד אשמח גם לפיתרון!
יש עוד איזה אתר חינמי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית ל"אברך" ששלח לי אתמול בלילה את הפקס!
ירבו כמותו בפרוג

• הוסף לסימניות
דיברתי עם השרות לקוחות של פריפקס
יש כרגע בעיה עם הספק של רימון
לכן זה לא עובד

• הוסף לסימניות
התחיל לעבוד

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, וכבר בדפדפן הוא מופיע לי עם סימון 'איקס' (דרך התוסף כאן).

כשאני מנסה להיכנס לאתר, יש הודעה מנתיב שאתר זה אינו נכלל בפרופיל שלך. שם בעצם אני שם לב שהכתובת של האתר היא: http://www2.freefax.co.il. יש כזה דבר? WWW2? באחד הניסיונות, הדפדפן גם כתב לי שיש בעיית אבטחה באתר.

יתכן שזה קשור לנתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1418178:
אני בנתיב, וכבר בדפדפן הוא מופיע לי עם סימון 'איקס' (דרך התוסף כאן).

כשאני מנסה להיכנס לאתר, יש הודעה מנתיב שאתר זה אינו נכלל בפרופיל שלך. שם בעצם אני שם לב שהכתובת של האתר היא: http://www2.freefax.co.il. יש כזה דבר? WWW2? באחד הניסיונות, הדפדפן גם כתב לי שיש בעיית אבטחה באתר.

יתכן שזה קשור לנתיב?

עכשיו קיבלתי הודעה מנתיב שהאתר www2.freefax.co.il נפתח לי, ואכן הכל עובד כרגיל.
רק שבחיפוש בגוגל הקידומת היא WWW וכשנכנסים לאתר זה משתנה ל WWW2. אני לא יודע מה זה אומר.

• הוסף לסימניות
www2.freefax.co.il

שליחת פקס בחינם.

אגב, כשפותחת האשכול לא הצליחה לשלוח דרכם פקס, הכתובת היתה עדיין הכתובת הישנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1418414:
www2.freefax.co.il

שליחת פקס בחינם.

אגב, כשפותחת האשכול לא הצליחה לשלוח דרכם פקס, הכתובת היתה עדיין הכתובת הישנה.

מוזר כותב לי שגיאת פרטיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה