מידע שימושי גם אתכם גוגל שואל כל פעם אם אתם לא רובוט?

• הוסף לסימניות
זה כבר נהיה מוגזם.
כל חיפוש קטן בגוגל קופצת לי השאלה הזאת:rolleyes:
יש אפשרות למנוע את זה??
נטפרי ?

• הוסף לסימניות
זה כבר נהיה מוגזם.
כל חיפוש קטן בגוגל קופצת לי השאלה הזאת:rolleyes:
יש אפשרות למנוע את זה??
נכון!, וואי זה מה זה מעצבן, לא יודעת איך מתפטרים מזה....
(כמה פעמים אמרתי לו שאני לא רובוט....o_Oיואוווו , לא מבין זה, רובוט בעצמו:cautious:;))

• הוסף לסימניות
יואו כל דבר שאני כותבת הוא שואל אותי
הייתי צריכה להכנס למייל ממחשב אחר והוא פשוט לא הבין שאני לא רובוט וביקש ממני מאה פעם
לזהות:
רמזורים

מעבירי חציה
מכוניות
ושוב מעבר חציה
ושוב
ושוב
ורמזורים
ושוב מעבר חציה
וסירות
ומטוסים
אוףףףףףףף
זה משגע!!

• הוסף לסימניות
זה קורה מידי תקופה ברימון/ אתרוג..
להתפלל שיעבור מהר..

• הוסף לסימניות
כבר כל השבוע ככה לכל גולשי רימון.
מעצבן נורא והם מודעים לתקלה וטוענים שבטיפול.
מישהו המליץ לי להשאיר כל הזמן טאב פתוח שכבר אישרתי בו שאני לא רובוט וככה הוא זוכר שאני לאאאא רובוט. לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
כבר כל השבוע ככה לכל גולשי רימון.
מעצבן נורא והם מודעים לתקלה וטוענים שבטיפול.
מישהו המליץ לי להשאיר כל הזמן טאב פתוח שכבר אישרתי בו שאני לא רובוט וככה הוא זוכר שאני לאאאא רובוט. לא ניסיתי
מעניין לנסות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה