מידע שימושי גם אתכם גוגל שואל כל פעם אם אתם לא רובוט?

• הוסף לסימניות
לפעמים עוזר לעדכן את כרום.
chrome://settings/help
להעתיק את הקישור לדף החיפוש למעלה.
וניתן לראות כאן מידע
יישר כח על העצה אבל
לא עזר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תקשיבו אני משתגעת מזה
יש לי אינטרנט רימון
והוא לא נותן לי להיכנס כמעט לכלום ושואל שאלות אין סופיות
רק פרוג וגימייל הוא נותן לי.
מה מה עושים??????????????????????????
לקישור מושלם את יכולה להכנס רק לא לחיפוש
לכן אם יש לך את שם המדויק של האתר תוכלי להכנס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם זה קורה כי אנו עושים חיפושים שלא רצויים ע"י גוגל ?

• הוסף לסימניות
ללחוץ על הכפתור, יש את התוסף הזה:
לפתור את הקפצ'ה של התמונות:
(יתכן שהוא עושה גם מה שהראשון עושה)

אם משהו עזר לכם, תדווחו, אולי יעזור לאחרים.
לא הבנתי מה לעשות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1635758657315.png
    1635758657315.png
    KB 50 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
הטרדה!!! חחח למה זה ככה? היום הוא שאל אותי על אוטובוס, מעבר חציה ורכבים בפעם אחת... חצי שעה אני רק על זה... סיוט.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
התוספים לא עוזרים.
מומלץ לעדכן את כרום.
בעיקרון זה בעיה ידועה של משתמשי נטפרי, בעקבות השימוש של משתמשים רבים באותו IP ווירטואלי.

• הוסף לסימניות
התוספים לא עוזרים.
הם לא עוזרים למנוע את הבקשות לאימות, אלא לפתור אותן במקום המשתמש. אם הפונקציה הזו לא פעילה, יכול להיות שיש כתבות חסומה כלשהי, במקרה זה צריך לעשות הקלטת תעבורה ולשלוח לבדיקה.
מומלץ לעדכן את כרום.
זה תמיד מומלץ.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
למה התמונות שאני צריך לזהות בגוגל זה מטושטש במחצית עם כתמים לבנים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה