התייעצות גם אתם הזמנתם מוביל להעברת דירה והוא פשוט לא הגיע?

• הוסף לסימניות
בגדול הפתרון הוא פלטפורמה עם פיקוח והעיקר - אפשרות דירוג
יש את מדרג שיש שם את כל בעלי המקצוע ועושים עבודה טובה, מתקשרים ללקוחות לקבל חוות דעת וכו', ויש את GetMoving שספציפי להובלות ואין לי נסיון איתם
לצערי זה פתרון חלקי מאוד.
האיש מפרסם בעיקר בעיתוני מיגזר שאין לו מושג מה זה 'מדרג' ואיך מגיעים אליו. רשימה שחורה שתעבור מפה לאוזן ובלוחות המודעות תעשה טוב יותר את העבודה.

• הוסף לסימניות
לצערי זה פתרון חלקי מאוד.
האיש מפרסם בעיקר בעיתוני מיגזר שאין לו מושג מה זה 'מדרג' ואיך מגיעים אליו. רשימה שחורה שתעבור מפה לאוזן ובלוחות המודעות תעשה טוב יותר את העבודה.
להיפך, רשימה שחורה זה פתרון רק להימנע מהזוועתיים ממש, ותמיד אפשר להמציא שם חדש
לכולם יש גישה לחדרי מחשבים
רק לסבר את האוזן, במדרג מי שהדירוג הממוצע שלו יורד מתחת ל- 9 מוסר לחלוטין מהאתר
אולי כדאי לפנות למדרג ולשכנע אותם להקים מערכת טלפונית

• הוסף לסימניות
קרה לי גם ביום שישי
התקשרתי אליו אלף פעמים והוא לא ענה עד שהתקשרתי מטלפון אחר... והוא רצה שנקבע יום אחר
בסוף המשכיר הביא לי טלפון של הובלה אחרת (ערבים) שלקחו יותר זול
אפשר לקבל את הטלפון של ההובלה שלקחת?

• הוסף לסימניות
אתחיל עם מסקנה מעשית -
נתקעתם עם דירה ארוזה ומוביל שלא מגיע, תתקשרו לחברה אמינה, שיש לכם המלצות עליה, מיד.
הרבה פעמים (בעיקר בעונות שקטות יותר) הם יהיו זמינים אפילו מהיום למחר.

לתועלת הציבור אני משתפת מתוך נסיון של מעבר דירה מספר רב של פעמים בחיינו.
  • בפעם הראשונה העברנו לבד. היינו זו"צ זמן קצר אחרי החתונה והעברנו עם הרכב של השויגער. היה עבודה קשה אבל אפילו נחמד.
  • בפעם השניה כבר היו לנו ילדים ועברנו מחוץ לעיר. השתמשנו בהובלות ארבלי. היה אמין מאד. לא הכי זול אבל לא זז מהמחיר שהוא אמר מראש. טיפ אז היה אולי 25 ש"ח לעובד.
  • בפעם השלישית, עברנו לדירה באות הרחוב. עשינו לבד בעזרת ידינו ואוהבינו והצטערנו מאד
  • בפעם הרביעית, חזרנו לירושלים. השמשנו בהובלות ארבלי. כמו בפעם הקודמת היה אמין מאד (מנהל הצוות יוסי היה קצת מעצבן, אבל תכל'ס מקצועי), ממש לא זול, מן הסתם תרם גם האיזור המרוחק וגם היה אז מחסור בעובדים ערבים (גם לפני 7-10 היו זמנים עם מחסור) אבל ההתנהלות היתה מקצועית ואחראית. בלי לבקש הביאו הביאו שקים גדולים למקרה שיש פיצ'יפקעס שלא נארזו כדי לוודא שלא יישאר כלום בדירה וחפץ אחד שנשבר על ידם שולם בלי שאלות.
  • בפעם הרביעית חשבנו לחסוך אז הזמנו את הובלות ה"א-ברוֹך". חוויה מחרידה שעלתה יותר מכפול(!) מהצעת המחיר המקורית וכללה סחיטה לפני תחילת ההובלה ("נתתי מחיר ל 100 ארגזים, יש 107 ואני צריך משאית אחרת בשביל זה וכו' וכו'"), הרס חפצים תוך כדי ההובלה עם אפס לקיחת אחריות, גניבה על ידי העובדים, עבודה לא גמורה עם כמות אדירה של חפצים שטענו ש"זה לא לוקחים בהובלה, תקחו ברכב" וסחיטת טיפים עצומים עם איום שישברו את כל החפצים אם לא נשלם. תמימים (ועייפים מאד) שילמנו במקום לקרוא למשטרה.
  • בפעם החמישית לקחנו את ארבלי. אולי הצעת המחיר שלו לא הכי זולה אבל גם יצא לנו כמובן זול יותר מהחויה הקודמת וגם חויה חיובית (עד כמה שהעברת דירה יכולה להיות)
  • בפעם השישית לקחנו את ארבלי
  • בפעם השישית לקחנו את ארבלי
  • בפעם השביעית לקחנו את ארבלי
  • בפעם השמינית לקחנו את ארבלי
  • בפעם התשיעית לקחנו את ארבלי
  • עד כאן הדירות שעברנו
  • המשפחה המורחבת שלנו ברובה משתמשת בארבלי על בסיס הנסיון שלנו.
  • עוד מישהו מבני המשפחה חשב פעם לחסוך ולהשתמש ב"הובלות ה א-ברוֹך" ועבר חוויה גרועה משלנו.
(גילוי נאות: אין לי שום מניות בארבלי ואני כאן תחת ניק אז אפילו אחוזים אני לא יכולה לבקש ממנו בשביל מי שכן ייקח אותו.....)

ועוד משהו: שלא יובן כאילו העברת דירה הופכת לדבר נחמד כשיש מוביל טוב. גם עם מוביל טוב יש עוגמות נפש ובמחקרים על חוויות טראומטיות של אנשים, העברת דירה נמצאת בעשיריה הראשונה.

הרבה הצלחה ויישוב טוב

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אכן מדובר עכשיו בו, אבל ההורים שלי לקחו ג"כ את "האברך" לפני כמה שנים טובות...
ולפי הסיפורים פה, הם עוד יצאו ממש בזול:( "רק" נזק של כמה אלפי שקלים, בגין הובלה שהתעכבה והתעכבה, והם לוקחים לפי שעה...
יומיים (!!!) הם העבירו דירת שני חדרים כשבלילה בין לבין כל הדברים היו בתוך המשאית, בלי שום ביטחון או משהו, פשוט בחוסר ברירה...
והבנאדם יושב לו בניחותא ומסתכל על שני העובדים שלו, שעובדים יותר לאט מחילזון זוחל, ובשלב כלשהו אנחנו הילדים התחלנו לסחוב ג"כ ארגזים, כדי להריץ ולו במשהו את העבודה, אז מה הוא אומר לנו ברוב חוצפתו?? "יופי, אתם חוסכים לאבא שלכם כסף"!!!
(בנס לא נשבר שם ארון ולא קרה נזק לחפצים, כי לפי הסיפורים שהלכו פה, אני מבינה שזה די נדיר)
זה נראה לי מישהו אחר
היה לנו אותו סיפור
תגידי לי האם מדובר בהובלות ק.ד. או בשם הפרטי י.ה

• הוסף לסימניות
זה נראה לי מישהו אחר
היה לנו אותו סיפור
תגידי לי האם מדובר בהובלות ק.ד. או בשם הפרטי י.ה
אנחנו אישית לקחנו פעם את ק.ד. וכשהתעקשנו על המחיר שסוכם שילמנו בסוף תוספת ממש קטנה, אבל לא התרשמנו מה"יושר" שלו. כנראה מובילים קורצו מחומר כלשהו.

• הוסף לסימניות
המקרה שלי היה לפני 10 שנים
ואי אפשר בלי זה

שווה לפתוח :p

טוב, זה!!!

בגלל שהוא מהמשתמשים המובילים!!!

ולא מהעיתון;)

• הוסף לסימניות
המקרה שלי היה לפני 10 שנים
ואי אפשר בלי זה

שווה לפתוח :p
צחקתי המון כשקראתי.
אבל אחרי זה בכיתי, כי זה בדיוק הסיפור שקרה לנו לפני כמה שנים.
לא מבין איך הוא ידע לכתוב את הסיפור שלי במדויק כל כך :(

• הוסף לסימניות
אנחנו אישית לקחנו פעם את ק.ד. וכשהתעקשנו על המחיר שסוכם שילמנו בסוף תוספת ממש קטנה, אבל לא התרשמנו מה"יושר" שלו. כנראה מובילים קורצו מחומר כלשהו.
הוא עובד רק לפי שעה ולא מסכים לסגור סכום מראש,
הוא טוען שזה הכי הוגן, בלי תוספות ובלי הפתעות, ושמי שסוגר מחיר קבוע בסוף ממציא תירוצים לגבות יותר.
בפועל עובדים כמו נמלים, הכי לאט שאפשר. דירה שלוקח להעביר 2-3 שעות לקחה לנו 12 שעות, מ-7 בבוקר עד 7 בערב!

• הוסף לסימניות
הוא עובד רק לפי שעה ולא מסכים לסגור סכום מראש,
הוא טוען שזה הכי הוגן, בלי תוספות ובלי הפתעות, ושמי שסוגר מחיר קבוע בסוף ממציא תירוצים לגבות יותר.
בפועל עובדים כמו נמלים, הכי לאט שאפשר. דירה שלוקח להעביר 2-3 שעות לקחה לנו 12 שעות, מ-7 בבוקר עד 7 בערב!
אבל הוא לא מוותר על טיפים לעובדים, ומכיון שהם עבדו הרבה שעות הוא ידרוש עבורם טיפ שמן במיוחד. ואת הטיפים צריך למסור דוקא לו והוא יחלק לפועלים, חלילה לא לתת ישירות לפועלים.

• הוסף לסימניות
מה זה חברת הובלות לפי שעות? יש גם מונה? תעריף לילה?
חברת הובלות אמינה, מגיעה לפני ההובלה לבית רושמת הצעת מחיר מדויקת לפי כמות הרהיטים בבית, כמה צריך פירוק והרכבה, כמה קרטונים בערך יהיה, מספקת קרטונים. הדבר היחיד שמתווסף אח''כ זה טיפים לעובדים, וזה גם מראש אומרים לך מה מקובל מינימום לעובד, (המקסימום כמובן בשמים). אולי קצת יותר יקר אבל שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את הטלפון של ההובלה שלקחת?
א. זה היה לפני 10 שנים
ב. הם לא היו טובים
בעבר המלצתי על הובלות מנחם בירושלים הם היו מעולים, אח"כ לקחתי אותם עוד הפעם והגיעו שלושה מובילים אחרים ששניים מהם דיברו לא יפה (ההובלה הייתה בסדר) לדו' דרשו שאני אקנה להם בקבוקי מים ושלא הסכמתי כל הזמן אמרו שאני קמצן וכו' בסוף רק אחד קיבל טיפ...
[ אני לא אומר שאני לא ממליץ, רק אומר מה יש לקחת בחשבון]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה