כללי גם אתם חושבים כמו המעצבים הגדולים?

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכולות האחרונים שלי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=156202
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=155842
אחרי התייעצות עם אחד המעצבים הגדולים בארץ, הוא החליט שזה הטוב ביותר. לדעתו כל הסקיצות הקודמות חסרים בלוגואיות שלהם, והן יותר בכיוון של פרסום ולא לוגו. מלבד בעיות קריאות (2416 במקום 24/6) שקיימים בכמה מהם.
אז מה אתם אומרים גם אתם חושבים כמוהו? גם אתם רואים את זה? והכי חשוב יש לכם רעיות לשיפוץ לקראת הלוגו הסופי?

קבצים מצורפים

• כנף במשבצת כמעט-01.png
    KB 7.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מסכימה עם הבעיתיות ב - 2416.
ויזואלית-העיצוב החדש נראה נהדר! אבל נראה לי שפחות בולט הרעיון של 24/6, אלא אם כן - העין שלי מחפשת אוטומטית את ה-"/" אחרי שאני יודעת מה הרעיון...
אנסה להראות לאנשים שעדיין לא ראו את הקודמים ולבדוק האם זה מובן

• הוסף לסימניות
אם זה קשור לחברת טיסות כמו אלעל, זה מעולה.
יש בעיות מסויימות מבחינה תאימות צורנית.

• הוסף לסימניות
מה שרציתי להגיד

ולא ידעתי אם יהיה מובן, אז המחשתי לך,
הלוגו מדהים, הרעיון והביצוע של הכנף יפהפיה,
הפונט עצמו, לוקה בחסר, לדעתי ממש מציק בעין. בהצלחה.

קבצים מצורפים

• %20%20~1-02.PNG
    KB 163 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אליהו, עדיין יש בעיה עם תאימות צורנית? ואם כן, אולי תסביר לי.
רחלים, ה6 והארבע מסתדרים? הזוויתיות בארבע מתוקנת?

קבצים מצורפים

• כנף תאימות-02.png
    KB 7.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהתכוונו פה למשהו כזה בעיגול של ה2

קבצים מצורפים

• כנף-תאימות-02.jpg
    KB 18 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הרעיון טוב, המספרים דורשים עיבודדדד! שלא יראו כאילו כל מספר מפונט אחר

• הוסף לסימניות
תקח לך כל פונט שאתה רואה ותסתכל על המספרים בגדול, מקרוב.
כשאתה מגדיל אתה רואה שבנו את הפונט על אותה צורניות,
אוף, אם הייתי מורה הייתי יכולה להסביר.
אין פה איזה תלמיד שלמד איך בונים אותיות בשיעורי הטיפורפיה? שיוכל להסביר?

• הוסף לסימניות
אולי תחזיר את העיגול של ה-2 בראשו קצת לפורפורציה

..
נכתב ע"י צא;1195742:
נראה לי שהתכוונו פה למשהו כזה בעיגול של ה2

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת כמו המעצבים הגדולים... :(
(זה טוב, או רע? :) נקודה למחשבה... )
הצורה הקודמת שהכנף היתה מחוברת ל-4 וסימנה / היתה הרבה יותר טובה, ומוצלחת...
הרעיון של 24/6 היה הרבה יותר מובן,
בחדש שהועלה עכשיו רואים 24, רואים 6 אבל אין שום דרך להבין מה הקשר בינהם, ובתכלס אין דרך לקרא נכון ולהבין מה שם העסק...
סורי...

• הוסף לסימניות
בראש ובראשונה אודה עמוקות להרב אליהו פריד על העזרה הרבה.
שנית, אוייששששש.
עבדתי כבר על הלוגו משהו כמו 40-50 שעות.
אחרי אינספור ניסיונות להגיע לדבר המושלם, אני עדיין לא שם.
אני מעלה כאן את 10 הסקיצות שעשיתי היום. השקעתי המון מחשבה מקלדת ועכבר בזה. אני מבקש אולי מבין הסקיצות יהיה למישהו רעיון לשילוב או להמצאה חדשה, או סתם לתיקון שיסיים כבר את הכאב ראש.
שתי נקודות חשובות לציון: 1 יש לי דד ליין להיות מוכן עם שפה מותגית שלמה ליום שני הבא. 2 אחרי שרבים חובבים לוגואים מתוחכמים ובעלי מקשה אחת, גם אני כמוהם. אבל לפעמים ערכי המותג לא מאפשרים זאת. במקרה שלי, אני חייב שהספרות יהיו ברורים, כערך הראשי של המותג, בהירות -ברור. וכן שבלוגו יחושו את התעופה - לאו דווקא ברור כמו הספרות (ברור שעדיף).
אני מצהיר בזאת שאחרי שאסיים עם הפרויקט הזה, אני ישוב ויעשה זאת ברמה הכי גבוהה ומושלמת שאפשר.
מה שאני שואל זה: א. האם יש איזשהו לוגו שעובר (לאו דווקא ברמת המושלמות הגבוהה ביותר). ב. הערות בונות (עדיף ספציפיות) למי שישקיע קצת מחשבה אני מתחייב לא להשיב פניו ריקם בשעת צורכו, אכן אני לא כל כך מעורב כעת בשאר האשכולות של הפורום, אבל תבינו אותי, אני חולם בלילה מהלוגו, קם לפחות חמישה פעמים במשך הלילה עם רעיונות ללוגו שכמובן בבוקר הרעיונות פרחו ונעלמו...

קבצים מצורפים

• 10 סקיצות פרוג-04.png
    KB 21 · צפיות: 26
  • 10 סקיצות פרוג-05.png
    KB 25.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני לא חושבת כמו המעצבים הגדולים!! אולי אני כל כך קטנה ואני לא יכולה להבין בכלל את הרמה שלהם...
אהבתי את ה 24/6 עם ה / בכנף! וזהו! לדעתי הכי מושלם!!

• הוסף לסימניות
ג. א. מצטרף לדברי נ. פלוס
יכול להיות שזה פחות מסמל לוגו אבל יותר תופס את העין והעיקר מבטא יותר את /

• הוסף לסימניות
קצת אור במנהרה: אחרי שעברתי על מאות פונטים

א. מצאתי את הפונט שהכי דומה לפונט שייצרתי - אמרלד של פונטביט.

ב. נוכחתי לראות שהבעיה העיקרית בתאימות הפונטים נמצא ב6

ג. למדתי שבדרך כלל בפונטים שה2 פתוח - כמו שלי - ולא מתעגל כלפי מטה, ה6 צדו השמאלי ישר ולא מעוגל. ובפונטים שה2 מתעגל כלפי מטה דווקא שם ה6 נראה כמו שלי. וכמובן שיש יוצאים מן הכלל.

קבצים מצורפים

• פונטים תאימות-01.png
    KB 9.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
בלוגואים החדשים שהעלית.
אהבתי את הימני למטה בעמוד הראשון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הבעיה שב 2 וב 6.
מאד אהבתי את הסקיצה שבהודעה 13. עם הכנף המלאה וה-4 השונה.
הכנף החלולה פחות ברורה, וה4 בצורה הזו גורם לכנף לשבת מעולה במקום!

• הוסף לסימניות
יגעת ומצאת...
הימני למטה בעמוד הראשון
אפשר לנסות את הכנף שם בתכלת.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכמה אהבו את הלוגו שבצד ימין ההוא שמופיע עם הסלוגן. ולהם שתי שאלות: א. אתם לא חושבים שה6 מקבל פוקוס יותר מה24? אתם לא חושבים שיש בעיה שה2 וה6 ברורים או עכ"פ בשפה אחת, וה4 קטוע, כלומר מה בדיוק העניין להוציא ספרה אחת מן הכלל (אם היא לא 6)? ב. בחרתם בלוגו הזה על פני לוגואים אחרים או שמבין הסקיצות בהודעה 13 בחרתם?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה