מתכון בריאות גם אתם חפשתם ריצ' בלי כ"כ הרבה סוכר?

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון ניסיתי למצוא ריצ' קצת יותר בריא... בלי כ"כ הרבה סוכר...

ואז נתקלתי במתכון של פיית העוגיות להכנת ריצ' תוצרת בית! בקלות ממש.
האמת שעוד לא ניסיתי, אבל כל המתכונים שלה מנסיוני מוצלחים מאד!
זה הקישור
לא יודעת אם מותר להעתיק את המתכון עצמו לכאן...
אשמח לקבל עדכונים ממי שניסתה...

• הוסף לסימניות
אז אני הכנתי בעבר את הרעיון הזה עם חלב סויה
תכ'לס לא שומר על המרקם אלא נהיה דליל.
מה שבתמונה לדעתי הוסיפה לו איזה משהו כמו פודינג.

אל אדרבא, אם מישהי תנסה ותעדכם שהמרקם כמו ריצ' מוקצף ונשאר כך, אשמח מאד לשמוע

• הוסף לסימניות
אז אני הכנתי בעבר את הרעיון הזה עם חלב סויה
תכ'לס לא שומר על המרקם אלא נהיה דליל.
מה שבתמונה לדעתי הוסיפה לו איזה משהו כמו פודינג.

אל אדרבא, אם מישהי תנסה ותעדכם שהמרקם כמו ריצ' מוקצף ונשאר כך, אשמח מאד לשמוע
היא נותנת לקראת סוף המתכון המלצה להוספת פודינג.
לדעתי הרי'ץ היום ממש לא טעים.
בכל אופן בהשוואה לפעם.

• הוסף לסימניות
היא נותנת לקראת סוף המתכון המלצה להוספת פודינג.
לדעתי הרי'ץ היום ממש לא טעים.
בכל אופן בהשוואה לפעם.
לא קראתי מה שכתבה.
רק ראיתי את הרכיבים והבנתי מיד שזה מה שאני עשיתי פעם, נראה לי אפילו העליתי מתכון למוס מנגו עם "ריצ'" כזה.
אז הפודינג באמת מייצב אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה