- הוסף לסימניות
או שהיה להם סיבות להסתיר מישהו מה- 7 הבאים.אפרופו מחותנים, נתקלתי לא מזמן ברזומה של בחורה מוז'יניקית שהיא מס' 18 במשפחה (בלעה"ר).
כדי לא להכביד יותר מידי על הציבור, ההורים של הבחורה כתבו ברזומה: "רשימת 10 המחותנים הראשונים"...
או שהיה להם סיבות להסתיר מישהו מה- 7 הבאים.אפרופו מחותנים, נתקלתי לא מזמן ברזומה של בחורה מוז'יניקית שהיא מס' 18 במשפחה (בלעה"ר).
כדי לא להכביד יותר מידי על הציבור, ההורים של הבחורה כתבו ברזומה: "רשימת 10 המחותנים הראשונים"...
ממש שימושי וטוב. תודה רבה לך!אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.
את יכולה פשוט להעתיק את הטקסט לWORD ולערוך ולשנות שםרעיון מקסים ועוזר למקד כל מה שצריך.
אבל
מוריד לגמרי שאפשר להוריד רק PDF.
תעשה גם בקובץ WORD או גוגל דוק שיהיה אפשר לערוך/לעצב.
לא הייתי סומכת על זה
אנחנו לא יודעים אם מה שכותבים נשמר באיזשהו מאגר
ועוד אחרי שניתן אמון יוסיפו פורמט של הוספת תמונה או פרטים אישיים אחרים...\
לאחר בחינת הקוד באמצעות כלי בינה מלאכותית, כל המידע מעובד באופן מקומי ולא נשלח לשום שרת.האם הפרטים עוברים למשהו?
או שנמחק לאחר השימוש?
לידיעתך, אפשר גם מגיט האב להוריד את הקוד באמצעות CTRL+Sבהיות שאני לא רוצה לשלוח את הקוד כדי שלא ישנו אותו ויעשו שטויות וישלחו הלאה. אז חיפשתי מקום להעלות את זה, והחברים במתמחים טוב, כמו למשל @מישהו12 ועוד כמה, המליצו על גיטהאב כאתר קוד פתוח שלא אוסף נתונים ורק מריץ את הקוד. אני כן עובד על לארוז את הקוד לקובץ סגור יותר מקובץ קוד, כדי שתוכלו לפתוח אותו באופן מקומי ופרטי במחשב שלכם אופליין. אז מי שממש ממש חושש מוזמן לחכות אני יעדכן בלי נדר.
אני יודע, קיוויתי שאף אחד לא יספר לכולם, התבדתי.\לאחר בחינת הקוד באמצעות כלי בינה מלאכותית, כל המידע מעובד באופן מקומי ולא נשלח לשום שרת.
שימו לב שניתן לשנות אותו בכל רגע אז לא לסמוך על זה.
לידיעתך, אפשר גם מגיט האב להוריד את הקוד באמצעות CTRL+S
או בכתובת הזאת https://github.com/elizaidoff/ResuMaker-
המלצה :אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים