מידע שימושי גם אתם לא יודעים איך כותבים רזומה לשידוכים? אולי זה יעזור לכם...

• הוסף לסימניות
אפרופו מחותנים, נתקלתי לא מזמן ברזומה של בחורה מוז'יניקית שהיא מס' 18 במשפחה (בלעה"ר).
כדי לא להכביד יותר מידי על הציבור, ההורים של הבחורה כתבו ברזומה: "רשימת 10 המחותנים הראשונים"...
או שהיה להם סיבות להסתיר מישהו מה- 7 הבאים.

• הוסף לסימניות
אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.
ממש שימושי וטוב. תודה רבה לך!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים ועוזר למקד כל מה שצריך.
אבל
מוריד לגמרי שאפשר להוריד רק PDF.
תעשה גם בקובץ WORD או גוגל דוק שיהיה אפשר לערוך/לעצב.
את יכולה פשוט להעתיק את הטקסט לWORD ולערוך ולשנות שם

• הוסף לסימניות
לא הייתי סומכת על זה
אנחנו לא יודעים אם מה שכותבים נשמר באיזשהו מאגר
ועוד אחרי שניתן אמון יוסיפו פורמט של הוספת תמונה או פרטים אישיים אחרים...\

האם הפרטים עוברים למשהו?
או שנמחק לאחר השימוש?
לאחר בחינת הקוד באמצעות כלי בינה מלאכותית, כל המידע מעובד באופן מקומי ולא נשלח לשום שרת.
שימו לב שניתן לשנות אותו בכל רגע אז לא לסמוך על זה.

בהיות שאני לא רוצה לשלוח את הקוד כדי שלא ישנו אותו ויעשו שטויות וישלחו הלאה. אז חיפשתי מקום להעלות את זה, והחברים במתמחים טוב, כמו למשל @מישהו12 ועוד כמה, המליצו על גיטהאב כאתר קוד פתוח שלא אוסף נתונים ורק מריץ את הקוד. אני כן עובד על לארוז את הקוד לקובץ סגור יותר מקובץ קוד, כדי שתוכלו לפתוח אותו באופן מקומי ופרטי במחשב שלכם אופליין. אז מי שממש ממש חושש מוזמן לחכות אני יעדכן בלי נדר.
לידיעתך, אפשר גם מגיט האב להוריד את הקוד באמצעות CTRL+S
או בכתובת הזאת https://github.com/elizaidoff/ResuMaker-

• הוסף לסימניות
לאחר בחינת הקוד באמצעות כלי בינה מלאכותית, כל המידע מעובד באופן מקומי ולא נשלח לשום שרת.
שימו לב שניתן לשנות אותו בכל רגע אז לא לסמוך על זה.

לידיעתך, אפשר גם מגיט האב להוריד את הקוד באמצעות CTRL+S
או בכתובת הזאת https://github.com/elizaidoff/ResuMaker-
אני יודע, קיוויתי שאף אחד לא יספר לכולם, התבדתי.\

• הוסף לסימניות
אחרי שלקח לי המון זמן ללמוד לבד איך עושים את זה, ואז עוד מלא חברים שהסתבכו עם זה, בניתי כלי חינמי שעושה את זה אונליין ומוריד כפי די אף. מוזמנים לנסות, להעיר, לשלוח לחברים, וכו'. בהצלחה.
המלצה :
להוסיף אופציה לשמירת הקובץ בענן , יכול לעזור לכל אלו שיש להם שינויים ברזומה (אפילו מילה אחת)
, ולא יצטרכו להקליד שנית מחדש.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה