מידע שימושי גם אתם לא מצליחים ל"פתוח כרטיס" מכבי דרך טלפון כשר?

• הוסף לסימניות
לאחרונה ניסיתי כמה פעמים
ולא נתן לי
בעבר כן הצלחתי.
מה השתנה?!

• הוסף לסימניות
אצלי לא עובד :(
במכבי אומרים לי שהמספר מעודכן.
אבל כשאני מנסה לפתוח כרטיס לא נותן לי ואומר שמספר הזהות לא מוגדר תחת המספר שלי.
מעצבןן

• הוסף לסימניות
אולי זה לא מוגדר נכון,
יש אפשרות לערוך את הפרטים באתר מכבי באזור האישי
ניתן להגדיר שם את הטלפון

• הוסף לסימניות
כל ההגדרות תקינות
ובכל זאת
כשאני מתקשרת דרך הטלפון ומקישה 8 לתור ללא כרטיס
אומרים לי שמספר הזהות אינו מזוהה תחת המספר.

• הוסף לסימניות
כל ההגדרות תקינות
ובכל זאת
כשאני מתקשרת דרך הטלפון ומקישה 8 לתור ללא כרטיס
אומרים לי שמספר הזהות אינו מזוהה תחת המספר.
יכול להיות שאת מנסה לפתוח לילד שהגיע לגיל 18?? :rolleyes:
(כי זה מה שקרה לי...)

• הוסף לסימניות
לא.
ניסיתי לפתוח לכמה ילדים מתחת גיל 18
בררתי בצאט באתר של מכבי
גם הם לא ידעו לענות לי מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני פתחתי דרך האתר של מכבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה ברוררר
אני מתכוונת שלדוג' הילד הגיע לרופא ושכח כרטיס ואני לא בבית על המחשב והוא צריך לחזור הביתה כי לא מקבלים אותו...
לי גם היה את הבעיה הזאת, ולבסוף התברר שספציפי אצל הילד הזה לא מופיע הפלפון שלי אלא רק הטלפון של הבית,
כך שלא מספיק שהפלפון שלך יהיה רשום על שמך, אלא את צריכה לעבור ילד , ילד ולראות שאצל כולם מעודכן הפלפון שלך

• הוסף לסימניות
כך שלא מספיק שהפלפון שלך יהיה רשום על שמך, אלא את צריכה לעבור ילד , ילד ולראות שאצל כולם מעודכן הפלפון שלך
כל מספרי הזהות של כל הילדים רשומים תחת המס' שלי. כך מופיע במכבי. ובכל זאת, אין לי אפשרות לפתוח להם כרטיס.
אולי איזה באג במכבי. לא יודעת... (גם הם לא ידעו להסביר לי מה הבעיה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה