דרוש מידע גם אתם לא קבלתם את המשלוח אוכל שהזמנתם?

• הוסף לסימניות
חייבת לשתף בחוויה עגומה
הזמנתי משלוח אוכל דרך אתר (מסגנון האתרים המוכרים כמו וולט ותן ביס)
כעבור שעה של איחור כשהתלוננו בני הבית הרעבים למה הסחורה לא מגיעה, פיצו אותי באתר ב15% מסכום ההזמנה.
כעבור שעה וחצי שזה מוגזם לכל הדיעות (התחייבו לספק תוך 45 דקות בערך)
הנציגה בצ'אט כותבת לי שהמשלוחן טוען שמסר לנו את המשלוח פיזית.
מה שמעולם לא היה ולא נברא ואף אחד לא דפק לנו בדלת באותה שעה, בדקנו בכל קומות הבניין
ומה גם שהם תמיד מתקשרים כשהם למטה ולא קבלתי שום שיחה בטלפון.
הנציגה טוענת שעברה עם המשלוחן על הכתובת והוא ממשיך לעמוד על שלו ולשקר שמסר לנו.
הנציגה לא הסכימה למסור פרטים נוספים מהמקרה.

המסעדה מתנערת מאחריות אמרה שלא קשור אליה כי שירות המשלוחנים הוא חיצוני.
אחרי ויכוח ארוך החברה זיכתה+פיצוי עלוב של 30 שקלים, תכל'ס הלכנו לישון רעבים.....

ירד לי האימון מול האתרים הללו,
תכל'ס קרה רק לי? או גם לכם?

• הוסף לסימניות
אחרי מס׳ חוויות ממש לא נעימות (ממספר חברות משלוח)
המסקנה שלי
מזמינה רק מהמסעדה בעצמה
ואם אין למסעדה שירות משלוחים - לא מזמינה

• הוסף לסימניות
אני חושב שהמסעדה פעלה נכון.
מניח שזה קורה בפחות מ-0.1% מהמשלוחים. אמנם מבאס אבל אי אפשר ללמוד מזה להבא...

• הוסף לסימניות
אני גם מזמינה מהם לפעמים פעם אחת המנה היתה קצת הפוכה....(לא היה נראה שאכלו ממנה מה גם שבמסעדה סוגרים היטב את המנות מטעמי כשרות כנראה חוסר זהירות מצד השליח)

• הוסף לסימניות
תאיימו שאתם הולכים על תביעה משפטית או פרסום שלילי ברשתות החברתיות.
תראו שפתאום היחס הוא אחר.
הם צריכים להוכיח שהמשלוח נמסר, הוכחה שתקפה בבית משפט

• הוסף לסימניות
לכן בקשתי שכל מי שקרה לו תקרית מסוג זה שיעלה על הכתב...
קרה לי גם
הזמנו ארוחה לפארק
חיכיתי במקום לארוחה למעלה מ40 ד' מעבר לזמן שהתחייבו
כל המשפחה כבר התקפלה ואני עדיין הייתי צריכה לחכות לשליח

• הוסף לסימניות
תאיימו שאתם הולכים על תביעה משפטית או פרסום שלילי ברשתות החברתיות.
תראו שפתאום היחס הוא אחר.
הם צריכים להוכיח שהמשלוח נמסר, הוכחה שתקפה בבית משפט
איימתי חבל"ז
ואין להם תיעוד מלבד זה שהאחראי על השליחים ששוחח עם השליח מסר שהשליח דפק בדלת ושאל אם פה מתגורר XYZ וענו לו שכן ומסר את השקית, שקר שהשליח מצץ באותו רגע מהאצבע...
עזבו את זה שעוד יום למחרת היה מעודכן עדיין באתר שהמשלוח בדרך... אולי עוד יבוא :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה