גם אתם לפעמים לא מצליחים להכנס המון זמן לפרוג?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפעמים קורה לי שאני לא מצליחה להכנס לאתר הרבה זמן
גם לכם זה קורה או שזה בעיה אצלי?:confused:

• הוסף לסימניות
זה קרה לי ממש לפני כמה דקות!!!!
חשבתי שיש לי בעיה במחשב, אך לכל הדברים האחרים הצלחתי להכנס...
לא יודעת מה זה?!?!
אולי באמת יהיה למשהו מידע על הדבר?!

• הוסף לסימניות
גם לי. זה לא קשור לאנונימוס? ;)

• הוסף לסימניות
זה בעיה כללית באתר כנראה, ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא נפתח.

• הוסף לסימניות
טוב אני רואה שאני לא לבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;989979:
בימים האחרונים בצהרים יש הפסקת פרוג.
זה קורה גם הרבה פעמים בערב

• הוסף לסימניות
האמת שאם תשימי לב להודעות האחרונות,
לא היו הודעות מ 12:30 בערך עד עכשיו....

• הוסף לסימניות
גמלי.
כבר כמה פעמים.
(אפילו את התגובה כרגע הוא "טען" לפני שהוא שלח)

• הוסף לסימניות
יש אצלי טלפון שמישהו פרסם פעם שיש לו תוכנה לדעת מי מתקשר מחסוי

הטלפון שלו: 0543320600

אולי מישהו ידבר איתו ויחכים אותנו אם זה נכון ואיך זה עובד?

• הוסף לסימניות
גם לי לא עבד בצהריים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה