נכתב ע"י נירוש;1295066:יש כאן מישהו שהיה גם באתרוג וגם בנטצח ויוכל לומר לנו את ההבדלים/יתרונות/חסרונות?
נכתב ע"י יוסניו;1294987:אני מרוצה מאוד בנתיב
במיוחד לגבי פתיחת אתרים אם האתר הזה אישרו כבר פעם אחד
זה נפתח אוטמטית מיד גם באמצע הלילה כשאין פקידים בנתיב
רק קחו בחשבון שבאתרוג יש רשימה שחורה, ובנתיב יש רשימה לבנה
מה קורה בנצח? רשימה שחורה או לבנה?
באיזה מסלול את בנט צח?נכתב ע"י נ פלוס;1295103:אני הייתי באתרוג ועברתי לנט-צח
נט-צח הרבה יותר חסום! (אני בקהילה מסויימת ובאתרוג לא הייתי קשור לקהילה)
השרות מעולה! בדרך כלל פותחים מיד!
רק המחיר מופרז!! 79 ש"ח לחודש (אם אני זוכרת נכון) ובאתרוג זה 49 ש"ח לחודש.
עוד חסרון, נט צח 15 מגה לא רץ כמו 15 של אתרוג. ולפעמים זה מעצבן מאוד!
בסך הכל אני מרוצה, ולא היה אכפת לי לחזור לאתרוג (חוץ מהפרט של החסימה)
נכתב ע"י חביבה;1295376:באיזה מסלול את בנט צח?
נכתב ע"י חביבה;1295410:איזה קהילה?
גם אני בנט-צח קהילות.
יש שם כמה מסלולים.
אני למשל במסלול אישי. רק מה שאני מבקשת לפתוח- פותחים לי או שלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים