גם אתם מחכים כמה ימים עד שאתרוג פותחת לכם אתר חסום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1296126:
לא קראתי את כל האשכול, אולם אני לא מרוצה כלקוחת נתיב.
לכם לפחות אין צורך לפתוח מידי פעם שמפעילים את המחשב את תוכנת נתיב, ואין לכם ניתוקים של הרשת אחת לכמה ימים. הלא כן?
יש אפשרות בהגדרות של נתיב להגדיר שיפעיל את התוכנה אוטמטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1296122:
אם יש סינון פנימי בשאטרסטוק,
מדוע באתרוג אין? זו דרישה מינמימלית למעצב חרדי.

מה שרציתי לדעת זה אם בנתיב כן קיים הסינון בשאטרסטוק
מישהו מלקוחות נתיב יודע להגיד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1296126:
לא קראתי את כל האשכול, אולם אני לא מרוצה כלקוחת נתיב.
לכם לפחות אין צורך לפתוח מידי פעם שמפעילים את המחשב את תוכנת נתיב, ואין לכם ניתוקים של הרשת אחת לכמה ימים. הלא כן?

ניתוקים של הרשת???
בשנים הרבות שלי בנתיב אני לא מכיר תופעה כזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י les;1296144:
ניתוקים של הרשת???
בשנים הרבות שלי בנתיב אני לא מכיר תופעה כזאת.

בהחלט!
בשבועיים / שלושה שיש לי נתיב - ארעו לי ניתוקים מספר פעמים.:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1296131:
מה שרציתי לדעת זה אם בנתיב כן קיים הסינון בשאטרסטוק
מישהו מלקוחות נתיב יודע להגיד?

אני לקוחת נתיב.
בתמונות שהם לא בסדר רואים את התמונה הקטנה וכשרוצים להגדיל זה מציג לבן, אני חושבת שזה מצויין ממש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1296093:
קחו לדוגמא את המסלול- מתקדם.
רוצה לקנות זוג נעליים?
לא. זה שייך למסלול קניות.. מעוניין? תפתח את כל המסלול על שלל אתריו הבעייתיים.
כנ"ל- רוצה להוריד קובץ וקטורי מאתר פלמוני?
לא. זה שייך למסלול גרפיקאים.. מעוניין? תפתח את המסלול על שלל אתריו הפרוצים.
זה אבסורד.
אין מענה ספציפי על פתיחת אתר מסוים, או קטגוריות מסוימות, אלא רק מעבר בין מסלולים
שהפער בחסימה בינהם הוא רציני.

מסכימה עם כל מילה! ממש נגעת בבעיה! זה לא סינון רציני. העליתי פעם נציגה שלהם על הקו והראיתי לה מה אפשר לראות דרך ה"אינטרנט המסונן של אתרוג" והיא הייתה המומה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1296206:
מסכימה עם כל מילה! ממש נגעת בבעיה! זה לא סינון רציני. העליתי פעם נציגה שלהם על הקו והראיתי לה מה אפשר לראות דרך ה"אינטרנט המסונן של אתרוג" והיא הייתה המומה!!
מה הכוונה? אפשר לפרוץ את הסינון?
אל תכתבו כאן איך א"כ, אני סתם שואל לסקרנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1296071:
קשה לי להסכים גם בנקודה הזאת. החסימה של אתרוג מאד בעייתית. אני צריכה אתרי תמונות, אך הייתי מעוניינת שלאתרוג תהיה את הבינה המלאכותית המינימלית לחסום באתר עצמו תמונות לא ראויות, אך לצערי כאן הופך בעל הבינה המלאכותית ל"מפגר" ומציג גם תמונות גרועות ביותר!
אני לא צריכה את התמונות הללו, מדוע שלא תחסמו את זה??
וזה ממש לא מסובך, הרי יש תגיות לכל תמונה, מדוע אי אפשר לחסום כשמופיעה התגית "אשה" "בחורה" וכדו'??
אותה בעיה ישנה באתרי קניות. אני לא מעוניינת שיציג לי תמונות של בגדי ים וכד' אך גם כאן מערכת הסינון מפגרת, ואם האתר פתוח - אז פתוח הכל, גם דברים גרועים ביותר!

אז גם בנקודה הזאת - "איכות הסינון" אתרוג בעייתיים, אז מה נשאר?

על מה את מדברת??
אני במסלול הכי פתוח באתרוג והכל חסום, אין שום תמונות בעייתיות!! בשום אתר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1296207:
מה הכוונה? אפשר לפרוץ את הסינון?
אל תכתבו כאן איך א"כ, אני סתם שואל לסקרנות

לא, אי אפשר, עד כמה שאני יודעת, אך במסלולי קניות ומסלולי גרפיקאים - אין שום סינון בתוך אתרי התמונות והקניות. וזה יכול להיות זוועתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1296214:
על מה את מדברת??
אני במסלול הכי פתוח באתרוג והכל חסום, אין שום תמונות בעייתיות!! בשום אתר!!!

את במסלולי קניות ומסלולי גרפיקאים?
אני מדברת על המסלולים הללו. אני חוזרת שוב, אין שום סינון בתוך אתרי התמונות והקניות. וזה יכול להיות זוועתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1296231:
את במסלולי קניות ומסלולי גרפיקאים?
אני מדברת על המסלולים הללו. אני חוזרת שוב, אין שום סינון בתוך אתרי התמונות והקניות. וזה יכול להיות זוועתי.

אה, ברור...

קפצי לכאן...

פתחתי פעם אתרי קניות והתחלחלתי.

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות אולי לחתום על עצומה של משתמשי אתרוג, או לאיים בעזיבה המונית, כדי לקבל מהם יחס מינימלי? הן ברמת החסימה והן ברמת השירות.

ועוד שאלה - האין לכל אלה "ועדה רוחנית" או משהו כזה, שיכולים לעשות דבר מה?

• הוסף לסימניות
סינון בתוך אתרים

אני בהלם!!!
בשיחות שקיימתי עם נציגי אתרוג לפני שעברתי אליהם (בחודש האחרון) הם התפארו בפני, שהפלוס שלהם על פני נתיב הוא, שאצלם יש סינון בתור האתר עצמו.
והם נתנו לי דוגמא, שבמסלול גרפיקה, בנתיב אם צריך אתר תמונות - או שמאשרים אותו או שפוסלים אותו, אצלם יש אפשרות של סינון בתוך האתר, כך שכל האתרים יכולים להיות פתוחים ומסוננים!!!
עד כה לא נתקלתי בבעיה של תמונות באתרים הפתוחים לי, והם אמנם מועטים ממש.

וסתם לשם ידיעה בעלמא - מה זה "מסלול קניות"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;1297051:
אני בהלם!!!
בשיחות שקיימתי עם נציגי אתרוג לפני שעברתי אליהם (בחודש האחרון) הם התפארו בפני, שהפלוס שלהם על פני נתיב הוא, שאצלם יש סינון בתור האתר עצמו.
והם נתנו לי דוגמא, שבמסלול גרפיקה, בנתיב אם צריך אתר תמונות - או שמאשרים אותו או שפוסלים אותו, אצלם יש אפשרות של סינון בתוך האתר, כך שכל האתרים יכולים להיות פתוחים ומסוננים!!!
עד כה לא נתקלתי בבעיה של תמונות באתרים הפתוחים לי, והם אמנם מועטים ממש.

שקר גמור. אין להם שום סינון בשאטרסטוק ולא בשום אתרי קניות. אולי רק אם מופיעות מילים ממש ממש גסות וכד'.

נכתב ע"י ארות;1297051:
וסתם לשם ידיעה בעלמא - מה זה "מסלול קניות"?

זו אפשרות לחתום על טופס המאפשר לך גלישה באתרי קניות כאיביי אליאקספרס נקסט ודומיהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1296071:
קשה לי להסכים גם בנקודה הזאת. החסימה של אתרוג מאד בעייתית. אני צריכה אתרי תמונות, אך הייתי מעוניינת שלאתרוג תהיה את הבינה המלאכותית המינימלית לחסום באתר עצמו תמונות לא ראויות, אך לצערי כאן הופך בעל הבינה המלאכותית ל"מפגר" ומציג גם תמונות גרועות ביותר!
אני לא צריכה את התמונות הללו, מדוע שלא תחסמו את זה??
וזה ממש לא מסובך, הרי יש תגיות לכל תמונה, מדוע אי אפשר לחסום כשמופיעה התגית "אשה" "בחורה" וכדו'??
אותה בעיה ישנה באתרי קניות. אני לא מעוניינת שיציג לי תמונות של בגדי ים וכד' אך גם כאן מערכת הסינון מפגרת, ואם האתר פתוח - אז פתוח הכל, גם דברים גרועים ביותר!

אז גם בנקודה הזאת - "איכות הסינון" אתרוג בעייתיים, אז מה נשאר?
ישנה בעיה מסויימת לחסום כל תמונה שמופיעה בה התגית "אשה"
כי לפעמים אנשים צריכים תמונה צנועה לחלוטין של אשה
אבל מבחינה טכנית אמורה להיות להם אפשרות לסנן הרבה יותר טוב
אין לי עניין להאריך בעניין, אבל זה בהחלט אפשרי בצורת סינון קצת שונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1297068:
ישנה בעיה מסויימת לחסום כל תמונה שמופיעה בה התגית "אשה"
כי לפעמים אנשים צריכים תמונה צנועה לחלוטין של אשה

שלפחות יהיה מסלול כזה!
הרי רוב המשתמשות והגרפיקאיות החרדיות כלל אינן צריכות תמונות של נשים,
להיכן? לעיתון? לפלאייר? לאתר? אין אצלנו בד"כ תמונות של נשים,
אז אם מישהו בכל זאת תצטרך - שיפתחו לה באופן אישי,
אבל למה לפתוח לכולם כשאין באמת צורך בזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1297047:
ועוד שאלה - האין לכל אלה "ועדה רוחנית" או משהו כזה, שיכולים לעשות דבר מה?

חוששני ש"הוועדה הרוחנית" לא באמת יודעת מה כלול במסלול גרפיקאים וקניות..
או שהם בכלל לא מאושרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1297071:
שלפחות יהיה מסלול כזה!
הרי רוב המשתמשות והגרפיקאיות החרדיות כלל אינן צריכות תמונות של נשים,
להיכן? לעיתון? לפלאייר? לאתר? אין אצלנו בד"כ תמונות של נשים,
אז אם מישהו בכל זאת תצטרך - שיפתחו לה באופן אישי,
אבל למה לפתוח לכולם כשאין באמת צורך בזה??
אולי רק אני רואה פלאיירים של קוסמטיקאיות?

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את זה אם אכן אתרוג מסננים בתוך האתרים יותר מנתיב,
שמשתתף בפורום כאן שלקוח של נתיב ימצא איזה דף עם תמונה בעייתית (כמובן שבודקת תהיה אשה ולא גבר, וכן תמונה שאין בעיה לאשה לראות אותה), ותעלה את הקישור לכאן ותפתח אותו לקוחה של אתרוג ונראה אם אכן מסננים יותר,
אנחנו מלקוחות אתרוג וכמדומני שראיתי הרבה פעמים שאתרוג מסננים בתוך האתר (ועושים את זה במומחיות בצורה שא"א לשים לב), אמנם זה אכן נכון שהסינון לא מספיק טוב, ויותר נכון רחוק מלספק את השירות, אבל נראה לי שעדיין נתיב יותר גרועים.
כדאי אכן לבדוק, שמישהי מנתיב תתנדב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1297059:
שקר גמור. אין להם שום סינון בשאטרסטוק ולא בשום אתרי קניות. אולי רק אם מופיעות מילים ממש ממש גסות וכד'.

ממש שטויות, סתם הוצאת שם רע (ואין לי שום מניה באתרוג, רק לקוחה די מרוצה)
בודאי שיש סינון באתרי תמונות באתרוג, כמעט בכל דף של שאטרסטוק, יש כמה תמונות שפשוט לא מוצגות. בנקסט היו כמה ימים שלא היתה תמונה בכניסה לאתר, עד שהחליפו לתמונה של שני בנים.
אבל ברור שזה לא 100%, ויש מקרים שעולה תמונה ממש לא לענין.
לכן עניין אותי מה רמת החסימה בנתיב, האם אצלם חסימת התמונות (בצורה של הקטנה זה מספיק בשבילכם?) היא ב100% ואין לפעמים תמונה שאמורה להיות חסומה והיא לא נחסמת?
ואולי אם יראו באתרוג שיש דרישה, יתאמצו למצוא לזה פתרון יותר מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה