גם אתם מחכים כמה ימים עד שאתרוג פותחת לכם אתר חסום?

• הוסף לסימניות
לי למשל פתוח האתר של cbook

ודווקא כשרציתי להתחיל לערוך פרויקט פרטי משלי, הגישה לשם נחסמה לי, חיכיתי בקו המון זמן ועברתי מנציג לנציג, ולבסוף, האבסורד הגדול שהודיעו שזה לא מאושר לפתיחה. המוזר הוא,שהאתר עצמו פתוח, והעריכה הפרטית סגורה.
בנתיב פתחו לי באופן מיידי והיו יעילים מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1297124:
אולי רק אני רואה פלאיירים של קוסמטיקאיות?

אז שיעשו רמות בתוך מסלול גרפיקאים.
כי ככה בצורה הנוכחית זה לא מתאים למעצבים\ות חרדיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1297263:
ממש שטויות, סתם הוצאת שם רע בודאי שיש סינון באתרי תמונות באתרוג, כמעט בכל דף של שאטרסטוק

אי אפשר לומר על דברי "שטויות" או "הוצאת שם רע", במידה שאצלך זה אחרת.
איני חושדת בך שאת חושבת שאני משקרת...
ואם יש לך ספיקות - תוכלי להתחבר אלי ולראות שאין שום סינון ואין תמונה שלא עולה!
רק אם אכתוב מילה בעלת מובהקות בעייתית, הדף כולו יחסם.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ ניתן להתאגד בעצומה. כי חתמנו שלא תהיה לנו שום הילה או טענה בשל החסימה כי הכל "צריך אישור של רב.." באתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1297124:
אולי רק אני רואה פלאיירים של קוסמטיקאיות?

את רואה פלאיירים של קוסמטיקאיות מפוזרים אצלנו ברחובות עם תמונות של נשים??
בד"כ הן עם תמונות של תכשירי איפור ולא עם נשים מאופרות.
ואם בכל אופן ראית פה ושם - לכן אמרתי 'רוב'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1297328:
את רואה פלאיירים של קוסמטיקאיות מפוזרים אצלנו ברחובות עם תמונות של נשים??
בד"כ הן עם תמונות של תכשירי איפור ולא עם נשים מאופרות.
ואם בכל אופן ראית פה ושם - לכן אמרתי 'רוב'...
ממש לא ברחוב
אבל כן בתוך מכוני יופי ופאניות וכאלה
דבר שני
לא כל הלקוחות של הגרפיקאיות והגרפיקאים החרדיים הם כאלה
ואנשים עושים עבודות גם למגזרים אחרים
כל עוד זה בגבולות המותר
וראוי שיהיה להם מענה הגיוני לצרכים שלהם
זה לא הגיוני לחסום כל תמונה אישה, כי במקרה בו יתעורר צורך בכזאת, יאלצו לפתוח את כל הקטגוריה...

• הוסף לסימניות
כנראה שהאשכול הזה הגיע לידי הנוגעים בדבר בחברת אתרוג.
נחסמו חלק מהאתרים.:D

• הוסף לסימניות
יש בנט-צח תוכנה מיוחדת, שכל דבר שהוא בצבע עור הוא נהפך ללבן, לפעמים זה מעצבן נורא!! ולפעמים זה משמח נורא!!
דוגמא-

קבצים מצורפים

• X7046-infant-to-toddler-rocker-b-2.jpg
    KB 17.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1297644:
ולפעמים זה משמח נורא!!

כמובן שהפעמים שזה מעצבן, ואפילו מעצבן נורא, שווים - או יותר נכון - שווים מאוד, את הפעמים שזה משמח נורא!

עוד לא נברא הסבון שיכול לנקות את הראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1297644:
יש בנט-צח תוכנה מיוחדת, שכל דבר שהוא בצבע עור הוא נהפך ללבן, לפעמים זה מעצבן נורא!! ולפעמים זה משמח נורא!!
דוגמא-
באמת לא הבנתי למה זה מראה כך! עכשיו אני מבינה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה