שיתוף גם אתם מכירים אותם

• הוסף לסימניות
.
עשיתי אימון של דמויות מזוויות שונות
אבל לא סתם אנשים, אנשים שיש בכל מקום..
לדוגמא, בטוח אתם מכירים את ההומלס הזה, וכאילו יש שכפול שלו בכל מקום בארץ עם נעליים שהוא מצא ליד הפח וגופייה שלא החליף שבועיים..

הומלס.jpg

וזה הבחור המוזר הזה שעושה תספורת של חייזרים ולובש בגדים שאף אחד אחר לא מעיז ללבוש, באמת שאני לא יודע מה הוא מרוויח מזה

עוד מישהו.jpg

וזה העובד מאפיה שקופץ לסדר משהו בבנק, אבל מתעצל לטפוח על המכנס לנקות את הקמח..

אופה.jpg

קבצים מצורפים

• ImageToStl.com_אופה.zip
    3.3 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
זה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!
זה מהמם שמעבר לאפיון האנטומי וסגנון הלבוש נתת להם גם שפת גוף ייחודית לכל אחד...
מקצוען!

• הוסף לסימניות
מהמם!
רואים ממש את ההתקדמות והשיפור בציורים שלך משיתוף לשיתוף!
ממליץ לך ללמוד טיפונת אנומיה כדי שהמבנים יהיו קצת יותר הגיוניים ואמינים - גם של הדמויות המשוגעות ;)
אם תרצה תוכל לפנות אליי בצ'אט פרטי ואשלח לך מדריכים טובים וקלילים שאני ממליץ עליהם.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
וואו, מעולה!
כולל כל הפרטים הקטנים :)
תודה רבה!
זה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!
זה מהמם שמעבר לאפיון האנטומי וסגנון הלבוש נתת להם גם שפת גוף ייחודית לכל אחד...
מקצוען!
אוהוו אוהו לקבל תגובה כזאת ממומחה האפיונים הגדול זה לא דבר של מה בכך, כנראה שאני בדרך הנכונה..
מהמם!
רואים ממש את ההתקדמות והשיפור בציורים שלך משיתוף לשיתוף!
ממליץ לך ללמוד טיפונת אנומיה כדי שהמבנים יהיו קצת יותר הגיוניים ואמינים - גם של הדמויות המשוגעות ;)
אם תרצה תוכל לפנות אליי בצ'אט פרטי ואשלח לך מדריכים טובים וקלילים שאני ממליץ עליהם.

עלה והצלח!
תודה רבה, אני אשמח ללמוד ולהשתפר, וכבר אמר דוד המלך מכל מלמדי השכלתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה