התייעצות גם אתם מרגישים שלא מתייחסים בכוונה לנושא הבחורים העצורים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לא שומע שום חבר כנסת לא מש"ס ולא מדגל אומר כלום.
בקול חי וקול ברמה בקושי חצי מילה
בjdn בכלל שחכו מזה
כאילו כל המערכת מנסה להסתיר את זה שיש כרגע 60 עצורים בגלל שלמדו תורה
(יש לי הרגשה שתוך עשר דקות גם בפרוג יסגרו את זה)

• הוסף לסימניות
עם הגברת האכיפה בנתב"ג נכנסנו לתקופה של 'מסך הברזל' על בחורי הישיבות ועל האברכים. אם זה ימשך כך, בתוך כמה שנים כל הציבור החרדי יהיה בגיטו הגדול בעולם ללומדי תורה !!!
לשפשף את העיניים ולא להאמין !!!

• הוסף לסימניות
אנחנו הופכים להיות אזרחים סוג ד' , לא יכולים לצאת מהארץ , לא יכולים להוציא רישיון, אין ביטוח לאומי, אין הנחה בארנונה, אין הנחות במענות.
אזרחים סוג ד'

• הוסף לסימניות
יצא לי לראות "בחור חרדי" שנמלט מההסעה לכלא 10 מתראיין.
בואו, זה בדיוק האנשים שצריכים ללכת לצבא.

אם יש בחורי ישיבה *אמיתיים* שהמשטרה הצבאית מגיעה לבית שלהם ועוצרת אותם, צריך להרעיש את המדינה.
אבל רוב העצורים הלכו בכוחות עצמם לרשויות, מה הסיפור שלהם???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם נכונות השמועות שכל העצורים משתייכים לבני עדות המזרח
הייתי מצפה מהנציגים שמייצגים אותם לזעוק ע"כ
לא כ"כ נראה לי שאי מי מהם הצביע ליהדות התורה בבחירות..

• הוסף לסימניות

אם יש בחורי ישיבה *אמיתיים* שהמשטרה הצבאית מגיעה לבית שלהם ועוצרת אותם, צריך להרעיש את המדינה.
היום יש רבנים שאומרים שגם בחור שלא לומד אסור לו להתגייס לצבא

• הוסף לסימניות

הבחורים שהלכו בכוחות עצמם רצו להיות בכלא ואז לצאת מהארץ בלי עיכוב יציאה

• הוסף לסימניות
הרבנים הליטאיים אמרו
שהם לא לוקחים אחריות על בחורים שנעצרים בנתב"ג.
הייתה הוראה ברורה שאין לצאת מהארץ,
(הודעה גדולה וממוסגרת ביתד נאמן)
בחורים שנעצרו בבתים
הרבנים הליטאיים יצאו מגדרם לעזור להם.

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר-
בהקשר לעשרות שנעצרו בנתב"ג לא מרעישים עליהם כי הארגונים הזהירו והתריאו לא להתקרב לשם..
ההפגנות היום הם על העריק כבר שנתיים אליהו נחום שהוא מהפלג. שמו כבר התפרסם בהרבה מקומות.

• הוסף לסימניות
את רוצה להגיד שהם אשמים שעצרו אותם?
והם לא בסדר ?
רוצה להגיד שהיו הנחיות ברורות,
-אין לצאת מהארץ.
-מי שבכל אופן רוצה לצאת, חייב לעשות את זה מול וועד הישיבות.
מי שיצא למרות הכל וללא תאום,
בהחלט לקח סיכון שיעצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה