התייעצות גם אתם מרגישים שלא מתייחסים בכוונה לנושא הבחורים העצורים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אולי יותר טוב מכלום --אין מה להגיד מצב ביש ואין מה לעשות --- "החוק איתם " -- וגם הציבור הכללי איתם
ולא מאמין שהפגנות וצעקות של הפלג או דיבורים של חבר כנסת זה או אחר וכ"ו יעזור במשהו
כי הם משכנעים את המשוכנעים ואף אחד מהצד השני לא רוצה להבין ולא סופר אותם באמת
צריך להבין שאנחנו בימות המשיח וזו גזירה על הציבור כדי להתעורר
ואין לנו להשען אלא על אבינו שבשמיים " תשובה צדקה ותפלה מעבירין את רוע הגזרה " -- וה" ירחם
הפגנות לא נועדו לשכנע אלא להרתיע, אם כל הציבור החרדי יראה את כחו, זה יעשה רעש מטורף בעולם והמדינה תהיה חייבת להיכנע.
מספיק עצרות תפילה המוניות כדי להראות את כוחנו

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק בשביל אשכולות מהסוג הזה נועד פורום פרוג?
@ניהול האתר

מוזר איך אשכול כזה שורד כל כך הרבה זמן
תתבייש לך !
הורים לא ישנים בלילה מרוב דאגה, וכאן זה המקום היחיד שלהם לבטא את עצמם - ומה שיש לך בראש בשעה כ"כ קשה זה לדאוג שהאשכול ימחק והצבא יוכל בשקט לעשות ככל העולה על רוחו !
מעניין מה תעשה כשזה יגיע לבן שלך

• הוסף לסימניות
גדולי ישראל כבר כתבו שני מכתבים לצאת ולמחות
אבל אני חושש שעל הנושאים האלו יקפוץ מישהו ויסגור את האשכול
פעם משהו שאל את הרב אלישיב
איך אדע לאיזו הפגנה ללכת.
הרב אלישיב ענה, הפגנה שאני אגיע תבוא גם אתה.

• הוסף לסימניות
לתקוני שגרתיך ולא לעוותי....
כשאני שולח עורך דין לייצג אותי משפטית אני משלם לו בשביל שהוא יביא את התוצאה המצופה, האופן והדרך פחות מעניינים אותי, מבחינתי שיתן שוחד לשופט, שיאיים עליו, שיטען טענות משפטיות, או כל שיטה אחרת, בטח שלא אשלם לו אם הוא השיג אותי לאחור....
כן הדבר לגבי החכי"ם החרדיים, אנחנו שלחנו אותם בשביל להביא הישגים למגזר הכי מוכה ומדוכה במדינה, ולשם מטרה זו כל האמצעים כשרים אם זה באופן של לרתום את הליכוד להתעמת עם היועמ"שית ואם לא אז מבחינתי שילכו עם השמאל... בואו לא נשכח שמי שעמד עכשיו מול חוק הגיוס זה לא היועמש"ית אלא יולי אדלשטיין שהוא בשר מבשרה של הליכוד.
תביטו בסמוטריץ ובן גביר שבסחטנותם היעילה והמקצועית הצליחו לנתב לצורכי יהודה ושומרון תקציבי עתק !!!
ואילו אנחנו בדביקותינו ב'גוש' נותרנו כ'גוש' שאין לו הופכין....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה