גם אתם נתקלים בבעיות טעינת נתונים באתר בנק הפועלים?

• הוסף לסימניות
החשבון נפתח, אבל הנתונים לא עולים.
וזה מה שמופיע
222.jpg

האם זה בעיה שגם אתם נתקלתם בה, או שזה קשור אלי ספציפית.

• הוסף לסימניות
אני נתקלת בזה גם מלא פעמים,
וחשבתי- שהבעיה היא אצלי..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם אצלי כך, כבר תקופה ארוכה מאד. מדי פעם האתר מועיל בטובו לעבוד, אבל רוב הזמן הוא שובת.
כששלחתי תלונה לפניות הציבור, הפנו אותי לתמיכה הטכנית :rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכלו לפנות לאלי רבינוביץ
מנהל פעילות חרדית בבנק הפועלים
054-4975531

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי זה לא עוזר.
@ANNA! @אמא ומתכנתת אצלכם זה עוזר (כשיש את הבעיה הנ"ל)
כשיש את הבעיה- לא עוזר כלום בד"כ,
לפעמים פתאום זה כן קורא ונפתחים הנתונים. אבל לא עוזר יציאה וכניסה מחדש...
אבל בימים האחרונים, לא נתקלתי בזה- כבר כמה פעמים, יכול להיות שזה קשור לזה- ששמרתי את הסיסמא והשם משתמש בדפדפן- ואז זה נכנס כל פעם אוטומטי? אולי תנסו גם?

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא עוזר.
@ANNA! @אמא ומתכנתת אצלכם זה עוזר (כשיש את הבעיה הנ"ל)
כשיש את הבעיה- לא עוזר כלום בד"כ,
לפעמים פתאום זה כן קורא ונפתחים הנתונים. אבל לא עוזר יציאה וכניסה מחדש...
אבל בימים האחרונים, לא נתקלתי בזה- כבר כמה פעמים, יכול להיות שזה קשור לזה- ששמרתי את הסיסמא והשם משתמש בדפדפן- ואז זה נכנס כל פעם אוטומטי? אולי תנסו גם?
זה לא עוזר.
הבעיה היא לא אצלינו בדפדפן, הבעיה היא בשרת של הבנק.
ובאמת בימים האחרונים האתר חזר לעבוד. נראה עד מתי...

• הוסף לסימניות
אצלי הוא תמיד כותב עקב הרבה זמן ללא פעילות המחשב יתנתק תוך 3 דקות.. או לחזור לאתר. אבל לא נותן לי לחזור לאתר הבנק.
מה שמוזר שאם אני נכנס דרך פיירפוקס למשל אז הוא כן נכנס לי.
כל הבעיה רק בכרום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה