דרוש מידע גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות?

• הוסף לסימניות
גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות? עוקבים אחרי הגרפים ובודקים כמה התחסנו, כמה חלו ואיזה ערים עדיין אדומות? יש לכם רעיונות לעוד נתונים שהייתם רוצים לראות? לצורך מטלה אני זקוקה לרעיונות לגרפים שיפלחו נתונים נוספים על הקורונה, על החיסונים וכל מה שקשור. אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
באתר משרד הבריאות אין פילוח לפי מגזרים ורק בדרכים אחרות [כמו טוויטר] הם נותנים את הפילוח הזה, וחבל מאד.
בנוסף, יהיה מרתק לדעת מצב החולים לפי ערים ולא רק לפי גילאים. כלומר - החולים קשה הם מעיר זו וזו,
זה יהיה חומר מחשבה רב, ונתונים שיכולים להשלים פאזל.

• הוסף לסימניות
באתר משרד הבריאות אין פילוח לפי מגזרים ורק בדרכים אחרות [כמו טוויטר] הם נותנים את הפילוח הזה, וחבל מאד.
בנוסף, יהיה מרתק לדעת מצב החולים לפי ערים ולא רק לפי גילאים. כלומר - החולים קשה הם מעיר זו וזו,
זה יהיה חומר מחשבה רב, ונתונים שיכולים להשלים פאזל.
פילוח לפי מגזרים באתר של משרד הבריאות זה לא גזעני מדי?

• הוסף לסימניות
גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות? עוקבים אחרי הגרפים ובודקים כמה התחסנו, כמה חלו ואיזה ערים עדיין אדומות? יש לכם רעיונות לעוד נתונים שהייתם רוצים לראות? לצורך מטלה אני זקוקה לרעיונות לגרפים שיפלחו נתונים נוספים על הקורונה, על החיסונים וכל מה שקשור. אשמח לעזרה!
להוסיף בניקוד הרמזור בירושלים לפי שכונות.

• הוסף לסימניות
כותבת את דעתי והרגשתי בלבד -
לאנשים נמאס מזה כבר, לא בטוחה שזה מעניין כבר מישהו. אנשים עסוקים בחיים שלהם וכל הנתונים האלו רק מבלבלים את המוח ויוצרים חרדות לדקה הבאה (אני כבר הפסקתי לפתוח חדשות כי אני רואה שזה משחק לי המון על הרגש), שיקרה מה שיקרה אבל אני נזהרת.
לומדים לחיות לצד הגל הזה מבלי לנתח כל דבר עד העצם...

אבל שיהיה לכם הרבה הצלחה במטלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה