מאז הוא מתמיד כולם בחברה הזאתאו שאני היחיד ששמתי לב לזה?
כל החברות אותו דברמאז הוא מתמיד כולם בחברה הזאת
ערבים מטורפים!!
מאיפה זה?
זה מכרז המקורי, הוא עבר שינויים (בעיקר במספור הקווים) אבל שים לב שהכל בוצע בפועל ופחות או יותר נצמד לנכתב במכרז (למעט קו 86 שלא מספק באמת את השירות הזה אלא מספקים אותו במשולב 81 לשכונת הקאנטרי ו 61 לתחנת רקל"ה גבעת המבתר) ולכן המידע על הקווים האלה כפי הנראה נכון אלא שייתכן שבאמצע הדרך הוחלט לבטל את זה או לדחות למועד אחר (אם כי פחות סביר שבוטל ויותר סביר שהוחלט לשנות)מאיפה זה?
כי המסלול שמתואר כאן של 86, למשל, מתבצע על ידי 81.
85 לא מגיע לרמות
63 הוא קו פנימי בלבד של רמות
וכן הלאה... כך שלא בטוח שהמידע על קו 58 ו 60 נכון.
וכן, אקסטרה באמת נוהגים הכי פראי.
אולי תלונות למשרד התחבורה יעזרו.
זה למשל דוגמא לקו שעבר שינוי באמצע כשבמכרז כתוב שהוא אמור להגיע למרכזית ולאחמ"כ הוחלט להאריך אותו עד לרמת שרת, עקרונית זה אמור להתבצע אם כי לא ידוע מתי, לאחרונה התחיל לפעול קו 569 מנווה יעקב לגב"ש (דרך בגין) ואליו אמורים להצטרף 567 מרמת שלמה לגב"ש ו 564 שאמור להחליף את 64 שיסע מרמת שלמה לגב"ש דרך בגין. כמו שנוסע היום 64א.כתוב שם גם על קו 564
זה הולך לקרות בקרוב?
אולי הכוונה קו 64 מרמותו 564 שאמור להחליף את 64 שיסע מרמת שלמה לגב"ש דרך בגין. כמו שנוסע היום 64א.
מאיפה הבאת את המידע הזה?64 יתחיל לנסוע כמו 64א
ו 564 יספק את השירות מרמות לבר אילן/ירמיהו במקום 64 שנותן היום את השירות הזה, בלי קשר אח"כ הוא ימשיך לרמת שרת.
אז תשים לב יותר .כל החברות אותו דבר
לא רואה הבדל בין אגד, אקסטרה וסופרבוס
כולם אותו דבר
580 זה רק מצומת רמות, משם יש גם 57 לרב שפע.מאיפה הבאת את המידע הזה?
כי הרבה יותר חשוב שיסע דרך שפע חיים
להגיע היום מרמות לשפע זה סיוטטטט
התחיל 580 ועבר רק לסופש
יש תוכנית לפיה ממספרים את הקווים? כלומר, זה מחולק לפי סדר מסוים?זה מכרז המקורי, הוא עבר שינויים (בעיקר במספור הקווים)
מתי זה יקרה? הם יגיעו גם כן עד רמת שרת? יעברו בבית וגן?להצטרף 567 מרמת שלמה לגב"ש ו 564 שאמור להחליף את 64 שיסע מרמת שלמה לגב"ש דרך בגין. כמו שנוסע היום 64א.
תאמינו לי שיש אגדנראה לי אני לא בטוחה 100%
אבל לא ראית לאחרונה אגד או משהו אחר
בירושלים.
לא חסר אגד, יש הרבה מאוד...תאמינו לי שיש אגד
משתגידאז תשים לב יותר .
rhon.co.il
“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים