הבנאדם המוצלח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בטח ישנראה לי אני לא בטוחה 100%
אבל לא ראית לאחרונה אגד או משהו אחר
בירושלים.
קו 9,16,15,39 ועוד
יש אגד בירושלים
בטח ישנראה לי אני לא בטוחה 100%
בירושלים.
לא לפעמים, כל עצירה ככה.העצירות לפעמים אלימות, כי האוטובוס בשונה מרוב האוטובוסים של אגד- חשמלי
שלא לדבר על נסיעת הגז ברקס.......לא לפעמים, כל עצירה ככה.
המעיים מתהפכות בנסיעה קצרה כאילו נסעתי לצפון
זה גם מהאזור של בית וגן גבעת מרדכי ורמת שרתלגבי קו 9 אני לו יודע.
לא עוזר ולא יעזור אף פעם תזכור שאין אף אחד בחלונות הגבוהים שחושב עליך ומעוניין בטובתך! (אולי כשיקחו ממנו את רכבי השרד הוא סה"כ ירגיש מה שכולנו עוברים וסובלים לא יותר מזה!)אולי תלונות למשרד התחבורה יעזרו.
מניסיון בשטח - פניות רבות ששלחתי קיבלו טיפול שלא האמנתי שיקרה, בנושאים שעליהם פניתי חל שיפור משמעותילא עוזר ולא יעזור אף פעם תזכור שאין אף אחד בחלונות הגבוהים שחושב עליך ומעוניין בטובתך! (אולי כשיקחו ממנו את רכבי השרד הוא סה"כ ירגיש מה שכולנו עוברים וסובלים לא יותר מזה!)
ברור שיש אגד בירושליםבטח יש
קו 9,16,15,39 ועוד
יש אגד בירושלים
מה הם הקישורים?מניסיון בשטח - פניות רבות ששלחתי קיבלו טיפול שלא האמנתי שיקרה, בנושאים שעליהם פניתי חל שיפור משמעותי
אוהו ששמנו לב אני נסעתי עם נהג לרמת שלמה כל הדרך השתולל וכל יגאל ידין נהג בעמידה1!!!או שאני היחיד ששמתי לב לזה?
רואים שאת/ה לא משתמש בתחבורה ציבוריתלמה כל שבוע פותחים אשכול כזה חדש?
לא נמאס לכם?
בעולם הישיבות מסתובב מספר תעודת זהות ידוע של איזה ערבי שלא ידוע אם הוא חי או מת ותמיד נותנים להם והם קונים את זה.......מוכר וידוע
מקסימום נותנים להם מספר ת.ז מחורטט...
ולחיים טובים ולשלום!
לא תמידהם מאמתים מולך את הפרטים.
הצחקת אותי ממשרואים שאת/ה לא משתמש בתחבורה ציבורית
אולי תחשבי שנייה ורבע על זה אנשים פשוט נעים להם לפרוק את הנושא הנדוש הזה מול אנשים שסובלים גם מאותו נושא.....הצחקת אותי ממש
אני משתמשת יום יום וסובלת בהחלט מהנושא הזה,
רק לא מבינה מה הטעם של האשכולות האלה שנפתחים שבוע אחרי שבוע וחוץ מקיטורים ותלונות לא יוצא מהם כלום.
אם זה מה שאנשים מחפשים- בכיף ובהצלחה.
זה מה שכתבתי- חשבתי משום מה שזה נועד בשביל למצוא פתרונות אמיתיים,אולי תחשבי שנייה ורבע על זה אנשים פשוט נעים להם לפרוק את הנושא הנדוש הזה מול אנשים שסובלים גם מאותו נושא.....
בירושלים ברור יש!!נראה לי אני לא בטוחה 100%
בירושלים.
rhon.co.il
“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים