מידע שימושי גם את מחפשת משהו?........ נעים קצר וקולע....

• הוסף לסימניות
אז באמת שאני לא חשבתי על הרעיון אבל אחרי שקבלתי את זה במייל
דבר ראשון הקפצתי אותו לכאן
וובהמלצה אישית שלי זה שווה המון אני כמה חודשים בקו הזה ונהנית מכל רגע.. לכל הגוונים לכל הגילאים ולכל המגזרים

וזה לשון המייל
לאחרונה חיברו אותי לקו חיזוק של נשים מאוד מאוד תועלתי ומחזק
ופשוט גיליתי שאפשר להתחזק במשהו יומיומי קצר ומתומצת בטוב טעם ודעת
השיעורים נמסרים מאברכיות צעירות בצורה קלילה וזורמת
אני באופן אישי פשוט מרותקת לשיחות שם
ולכן ברצוני לשתף אתכן שאולי גם אתם רוצות להתחזק
בזמן הקרוב אמור להיות סידרה מאוד יפה ומושקעת לחודש אלול
מי שרוצה בכל אופן להצטרף רק בהרשמה מראש
מי שמעונינת יכולה להשאיר הודעה בקו או להשיב לי במייל חוזר ואני יבקש מהאחראית לצרף אתכן
בהצלחה
מספר הקו הוא
0733839642
וכמובן אם גם אתם רוצות זכויות ליום הדין לזכות ולזכות העבירו מייל זה הלאה

• הוסף לסימניות
מקפיצה את ההודעה

בתקופה האחרונה הם סידרו את כל השיחות והחיזוקים בקו חדש בלי צורך להירשם

המספר הוא 0733835208

שמעו ותחי נפשכם

אני יכולה לומר לכם שחודש הרחמים והסליחות במיוחד וכל החגים בכלל עברו עלי בצורה מדהימה מאז שהתחלתי להקשיב לקו זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה