גם בבית הספר של בנותיכם לא ניתן לשחרר בת לפני סיום הלימודים בלי ליווי הורה?

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע, כי בבית הספר של ביתי אין מצב שבת תצא מוקדם יותר לכל מטרה שהיא אפילו עם פתק חתום רק אם אחד ההורים מגיע לקחת אותה, בתואנה שזה מה שמחייב אותם החוק.
גם אצלכם?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי מכזה דבר,
עבדתי בתור מזכירה בביה"ס הרבה שנים (עד לפני שנה) ולא שמעתי על כזה חוק.

• הוסף לסימניות
זה באמת מעצבן, אבל חוק מצוין לביטחון ילדינו.

• הוסף לסימניות
אצלינו גם

• הוסף לסימניות
אצלנו הסכימו לשחרר רק עם מייל או פקס שזה על אחריותי.

• הוסף לסימניות
אצלנו שחרור עם פתק מראש, אם הבת חולה או משהו כזה אז צריך ליווי או פקס.

אני בעד.

• הוסף לסימניות
כן גם אצלינו. ואם תשמעי למה, לא תשלחי את ילדתך לבד!

• הוסף לסימניות
יתכן והם צודקים, תכלס זה מאד מקשה. ואני חושבת שאם זה באישור שההורה מאשר בטלפון לבית הספר לשחרר שזה בידעיתו ואני נפגשת עם הילדה, האחריות עוברת אלי. בדיוק כמו שאשלח אותה לחברה/למכולת באישורי אם החלטתי שהדרך מתאימה לה.
היום הייתי צריכה דחוף שתצא 10 דקות לפני סיום הלימודים ולא הועיל כלום. לא תמיד מתאפשר ללכת להביא ואותה, זה דרך של 8 דקות בערך, רק להגיע עד בית הספר, להיכנס עד הכתה בקצה הבנין להתיחס למורה וללכת חזרה זה חצי שעה, שלפעמים מאד מאד משמעותית.

• הוסף לסימניות
שוב: כל הכבוד להם על העקשנות!
את כן יכולה לסכם שתחכה לך במזכירות!

• הוסף לסימניות
שאלה:
למה בשעה הרגילה אפשר ללכת לבד ו10 דקות קודם רק בליווי הורה?

• הוסף לסימניות
כי אז אין ברחוב הרבה אנשים
ואז זו שעה שאחריות הבית ספר על הילדה

• הוסף לסימניות
זה פשוט ענין חוקי.
אם קורה לה משהו בשעות האלו זו אחריות של ביה"ס ואפשר לתבוע אותם.

• הוסף לסימניות
אוקי, רק ענין אותי אם זה בכל בתי הספר, כי בימי זה לא היה ולא שמעתי על כך מאף אחת.

• הוסף לסימניות
מותר לשחרר ילדים עם אישור מהוריהם.
אפשר מראש להשאיר אישור במזכירות שההורים מאשרים שחרור בחתימתם.

אא"כ יש מקרים מיוחדי בבית הספר הזה

• הוסף לסימניות
אצלי הם לא הסכימו גם עם אשור הורים וטלפון למזכירות..
נלמד להתמודד עם זה בע"ה..

• הוסף לסימניות
אני לגמרי מסכימה עם זה.

אני גרה ליד בתי ספר וגנים --
עד לשעה 07:50 האזור כמעט שומם.
(אל תשלחו ילדות לבית הספר מוקדם מידי, אמנם פתוח מ07:30, אבל רק האב-בית/ שומר / מנקה מסתובבים שם)

כך גם משעה 08:15!
(אל תשלחו ילדים מידי מאוחר לגן לבד, הם מטיילים לבד באזור)

בשעות לפני הצהרים בד"כ מסתובבים כמעט רק פועלי בנין.

כך גם לאחר 13:40, הרחוב שומם לגמרי.

(אח"כ יש גל ילדים בערך ב14:00-14:15 תלוי בשעת סיום הלימודים, ואז אחרי 15:00 כבר יש נוכחות יותר...
פעם הראתי לביתי שבשעה 14:30, הרחוב היה שומם כמעט לגמרי, ופועלים ערבים ישבו ועקבו בהנאה אחרי כל בת בודדת שעברה שם...)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מהיכן את, אבל אצלי מדובר באזור הומה במיוחד בירושלים כל שעות היממה

• הוסף לסימניות
אצלנו גם

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה שלבית הספר אכפת, השאלה אם זה החוק או שהם לוקחים את החוק לידיים?
אם ההורים מחליטים שהם לוקחים אחריות, זכותם.
ואם הורה צריך שילדו יצא ואין זמן להגיע?

(כידוע לי בפרוש מותר לשחרר בפתק או בטלפון)

• הוסף לסימניות
טענו שזה החוק, ואין אפשרות להורים לקחת אחריות, אלא לבוא לקחת את הבת בעצמה ופשוט ללמוד להסתדר עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה