כללי גם בזכות פרוג - מגיע לי מזל טוב

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה !
שימשיך וישפיע ממרומים לעוד כמה ימים בשבוע....

(ד"א יכול להיות שהייתי איתך לפני איזה 8-10 שנים בקורס מזורז להכרת התוכנות הגרפיות בסמינר בשמואל הנביא (אני לא זוכרת את שמו אולי נוות ישראל או משהו כזה)??

• הוסף לסימניות
המון הצלחה!!

ההתקדמות וההתרחבות יפה מאד, והאתר שלך - מקסים!

אהבתי במיוחד את הגישה, את הענווה ואת נקודת המבט. עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
הצלחות!!
תשתפי בעבודות :)

• הוסף לסימניות
שמחה מאוד בשמחתך תמנה.
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה תודה.
כייף לקבל כאלה ברכות לבביות וחמות.
אין על ציבור הכותבים בפרוג.
אוהבים לפרגן.

• הוסף לסימניות
ברכות ואיחולים!
שתמיד יהיה ברכה במעשה ידיך!

• הוסף לסימניות
"גם אני מצטרפת"....
הרבה הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו תמנה!!! המון הצלחה!
ובתור לקוחה, תדעו לכם שאין על השירות האכפתיות והמסירות של תמנה, וכל זה עם הכישרון האדיר שלה!

קבצים מצורפים

• תמנה.png
    KB 229.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מירי, אין עליך!!!!
הגזמת
:)

• הוסף לסימניות
תמנה, המון הצלחה! יה"ר שההתחלה החדשה תהיה פתח לעוד הרבה ברכה ושפע טוב.

• הוסף לסימניות
זהו שכמו שאני נהנית ממנה, מקווה שגם לה טוב איתי.
אני די פרפקציוניסטית.

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה,
איזו נקודת מבט מקסימה ונכונה, היא זכתה בגדול כנראה
מחכים לראות עבודות, כבר מלא זמן לא העלית...

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
מזמן לא העליתי כי רוב עבודותיי הן בתחום בניית אתרים.

• הוסף לסימניות
שמחים בשמחתך :), ובשמחתה.(של העובדת החדשה כמובן... ;))

המון המון הצלחות ביחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה