ין מישהי שתסכים לוותר על 1500 ש"ח בשבוע עבודה של 5 שעות ביום
כמעט כולן מסכימות לותר......
הגננות שעשו כל שנה קייטנות הרויחו עליהן בין 2500 ל3000 ש"ח והסכום המוצע נראה להן מגוחך.
גם אני חשבתי כך,ואת מסכימה עם זה?
בעיניי, 1500 ש"ח לשבוע של עבודה קלה ונקיה 5 שעות ביום, זה סכום יפה מאד.
מניסיון, אני ויתרתי על סכום הרבה יותר גבוה שיכולתי להרוויח מקייטנה בשביל קצת חופש. הוראה זו עבודה קשה!ואת מסכימה עם זה?
גילוי נאות - אני מרויחה כשכר מינימום, והסכום הזה יפה מוד.ואת מסכימה עם זה?
אם לוקחים את תפקיד המורה זה באזור 1500 ש"חהבנתי שמקבלים סביבות 1800 ל-5 ימים.
יש מספיק מורות צעירות ממלאות מקום, שעדין לא עושות פסח רציני.
כאלה שבקושי התחתנו, וכל שקל חשוב להן, והן לקחו על עצמן את התפקיד בשמחה.
זה באמת היה לא לענין.אני מאמינה שמורות קל יותר למצוא מגננות.
אצל מורות זו אופציה חדשה שלא הייתה קיימת,
אצל גננת זו אופציה שהייתה בבעלותה במשך כל השנים וכעת פשוט חתכו ממנה חצי מההכנסות.
שימו לב שההכנסות פר גן דומות למצב קודם, סייעת+גננת=2,500 ש"ח, אבל הגננת/סייעת שעשתה את הקייטנה לא חוייבה לקחת סייעת יקרה כל כך, לכל היותר לקחה איזו ילדונת שתעזור לה בסכום סמלי.
עכשיו ההכנסה מתחלקת בין שתיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים