גם הוא קרס

• הוסף לסימניות
אני ממש לא צלמת ככה שאני בטוחה שיש בה הרבה דברים לא נכונים מבחינת צילום
אבל הרעיון נראה לי מתאים לפורום
אגב צילמתי לי תמונות בהיסח הדעת ופתאום ראיתי אותו
סידרתי אותו קצת ו צילמתי

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    2.9 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נו, במתח...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה :rolleyes:
צרפתי את התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1238011:
אני ממש לא צלמת ככה שאני בטוחה שיש בה הרבה דברים לא נכונים מבחינת צילום
אבל הרעיון נראה לי מתאים לפורום
אגב צילמתי לי תמונות בהיסח הדעת ופתאום ראיתי אותו
סידרתי אותו קצת ו צילמתי
זה מדהים איך החובבנים מפחדים להעלות לכאן תמונות
והם צריכים לכתוב מגילת התנצלות למה הם העלו את זה כאן ולא בפורום של ה"עמך" "איש את רעהו":cool:
דרך אגב בראיה של חובבן הרעיון חמוד כנ"ל התפיסה
אם כי זה נראה ממצלמה של גג 400 שקל

• הוסף לסימניות
אני לא רק מפורום איש את רעהו
אני דווקא מעצבת ואפ' מעצבת בסטודיו די נחשב
אבל מעצבת וממש לא צלמת
ותודה על החו"ד
אגב זה רק מחמיא לפורום שמעלה פה תמונות מקצועיות ומדהימות ביותר ולכן כל מי שלא מקצועי מרגיש זר

שאפו

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1238071:
הפסדתי פה משהו?...;)
ולא התכוונתי לזלזל חס וחלילה
ורק ציינתי עובדה
שבפורום כאן אסור להעלות תמונות ממצלמה בשווי של פחות מ-5000 שקל (לא כולל העדשה)
ואם את שואלת אותי זה הסיבה שפורום צילום בפרוג זה המקום הכי מעניין שהדבר הזה שנקרא "אינטרנט נתיב" יכול לתת (כן, אפילו יותר מפורום עיצוב גרפי...:))

• הוסף לסימניות
אופס סליחה :rolleyes:
אז להוריד את התמונה?

• הוסף לסימניות
אני דווקא התלהבתי משתי העיניים המציצות מחורי הסל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה