מידע שימושי גם השנה מתקיים המכירה המוזלת של "לחמי מרדכי" על כלל המוצרים הנצרכים!!!

• הוסף לסימניות
מתי המכירה של ער"פ מתקיימת?
בצעתי הזמנה ואין עדכון על מועד איסוף המוצרים.

• הוסף לסימניות
גם השנה מתקיים מכירה מוזלת של הרבה מוצרים נצרכים חלק מהמוצרים זולים במיוחד. מומלץ ביותר מנסיוני!!!!
צריך להזמין הכל מראש בטלפון: 0733103121 התעדכנו גם איפה תחנת החלוקה באיזורכם
שימו לב ההרשמה וההזמנה הם באופן אוטומטי והמוקד נסגר מחר ביום שלישי בלילה!!!
אולי אתם יודעים מול מי מתנהלים על זיכוי?

• הוסף לסימניות
יש להם מספר ראשי נוסף

אבל הנה המייל שלהם

lm0723723900 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
למעוניינים לחמי מרדכי עושים מכירה לחגי תשרי
מכירים ממש זולים
האתר שלהם להזמנה https://shup.telshop.co.il/?SALEID=51ecf64fc5 (אפשר גם דרך הטלפון 0733103121)
אין לי את הקטלוג במחשב - הייתי מצרף.........
אם יש למישהו אם יכול לעלות לפה לזיכוי הרבים............

• הוסף לסימניות
מעניין, עכשיו נכנסתי ויש מכירה פעילה - אולי הייתה תקלה זמנית...........
נכנסתי עכשיו וזה מה שכתוב...

לחמי מרדכי.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למעוניינים לחמי מרדכי עושים מכירה לחגי תשרי
מכירים ממש זולים
האתר שלהם להזמנה https://shup.telshop.co.il/?SALEID=51ecf64fc5 (אפשר גם דרך הטלפון 0733103121)
אין לי את הקטלוג במחשב - הייתי מצרף.........
אם יש למישהו אם יכול לעלות לפה לזיכוי הרבים............
אני רואה שיש להם גם מכירה של מוצרי חלב, אבל לא כתוב מתי האיסוף של המוצרים, יודע אולי?

• הוסף לסימניות
לא יודעת עם בכולם,
אצלינו בשישי בוקר,
אולי תנסי לבדוק דרך הטלפון אם אומרים מתי, ויש שם גם אפשרות להשאיר הודעה,
073310312
איפה זה אצלכם?
אני מתעניינת על בני ברק
ניסיתי בטלפון, לא אומרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה