• הוסף לסימניות
לפרויקט
אשמח לתגובות

קבצים מצורפים

• IMG_5872.JPG
    3.7 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תמונ חמודה. מפריע לי שיש הרבה רקע למעלה הילד נחתך. ויש גוונים מאד ירוקים

• הוסף לסימניות
פה התאורה קצת יותר טובה
אבל את חייבת לסדר את הWB (לפני הצילום או בRAW אפשר גם אחרי)

הדמות בצד שמאל מיותרת כי לא רואים ממנה כלום.
מיד אויר למעלה וחיתוך כואב למטה.

תפיסה של הפנים שלו מתוקה ממש!

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי חותכת אבל מוזר מאד שאיציק מאד אהב את התמונה בשלמותה

• הוסף לסימניות
מבחינה מקצועית למה הפריע לך הצבע הירוק?

• הוסף לסימניות
מרגישים שהוא לא טבעי הוא מעכיר את התמונה.

• הוסף לסימניות
בבקשה הרבנית לאה:
(שימי לב להבדלים)

קבצים מצורפים

• Capture.jpg
    KB 148.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אז כדי לסדר את הגוון שלא יהיה ירוק מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה של ירוק, זה בעיה של 1. WB חם מדי 2. איזורים שרופים + איזורים חשוכים.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת מה הגוון שהיה באמת במציאות ולכן מעניין אותי מה מביא אותך למסקנה שהתמונה הירוקה יותר היא לא הגוון האמיתי

• הוסף לסימניות
אפשר בקלות לראות שצבע העור לא מציאותי, ואפשר גם לראות שהתמונה המקורית נראית
כאילו שצילמו אותה דרך צלופן צהוב, זה משתלט על התמונה.

• הוסף לסימניות
בקשר לאיציק הוא אוהב דברים מוזרים...
הוא אחלה מורה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה