כללי גם לבית שמש מגיע...

• הוסף לסימניות
איך המודעה בעיניכם?
יש תיקונים שהייתם ממליצים?

אשמח לכל חוות דעת ענינית.

ואיפה עדיף לדעתכם לפרסם ב"אפרסמון" או ב"מידע לכל"?

תודה!

קבצים מצורפים

• מוקטן חצי לקראת קורס וערב היכרות יז אלול עו copy 3.jpg
    מוקטן חצי לקראת קורס וערב היכרות יז אלול עו copy 3.jpg
    KB 967 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לא מבינה בגרפיקה, אבל מידע לכל מופץ יותר - בכל השכונות החרדיות בבי"ש, מה שכן, המודעה שם עוברת "בקרה רוחנית" של הנטורי קרטא , הם יאמרו מן הסתם למחוק את השם של האשה מהמודעה.
הם מאשרים לעיתון מה לפרסם - (אם לא אז הם מוציאים את כל העיתונים מהתיבות.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולפג' solfege;2226431:
הם יאמרו מן הסתם למחוק את השם של האשה מהמודעה.
רציני?!:eek:

ולכתוב: "מ. שליסל" זה כן ילך?

• הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד,
אני חושבת שכדאי להוריד את הקו תחת המילים: פגישה אחת.
הצורה הזו של פגישה אחת לא משרה אמון, ולכן לא מומלץ להדגיש את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;2226485:
רציני?!:eek:

ולכתוב: "מ. שליסל" זה כן ילך?

תכתבי כמו שכתבת, ותשלחי לביקורת, תני להם להסתדר.
הם לא יפסלו את המודעה בגלל כזה דבר, מקסימום יתקנו כמו שהם אוהבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;2226487:
המודעה יפה מאד,
אני חושבת שכדאי להוריד את הקו תחת המילים: פגישה אחת.
הצורה הזו של פגישה אחת לא משרה אמון, ולכן לא מומלץ להדגיש את זה.

אני מודעת לבעיה הזו, שזה נשמע הזוי.
מה לעשות, שבס"ד, בלמעלה מ-95% מהמקרים זה אכן כך!!!
ההעדפה היא להתמקד על הייחודיות הזו, שהיא מעלה עצומה שיש בגישה הזו. ולתת לנשים בערב ההיכרות לשאול ולתחקר ולקבל מידע והסבר על איך זה יתכן, ובעיקר עדויות מכלי ראשון והמלצות על כך שזה אכן עובד בצורה כזו בשטח.
(באופן עקיף, יתכן שזה יהווה אתגר לנשים להתקשר ולבוא כדי לנסות להפריך ולהתנגד לזה, ולבסוף להשתכנע;))
הנסיון הוכיח, שמי שחווה את זה, כבר יאמין לזה, ובסה"כ נדרשת פה פגישה אחת, שאנשים רבים מוכנים להשקיע אותה אפילו בשביל לנסות... גם תלמידות שלמדו ומיישמות את הטיפול מעידות על תוצאות ברמה הזו.

וחוץ מזה, יש עוד משהו שנראה דורש תיקון, או שזה יכול להישלח לפרסום באופן הזה?

• הוסף לסימניות
מידע לכל מנסיון. ופרסום בבניינים .

יש לי מספר טלפון של מדביק בבניינים ובבתי כנסיות בבית שמש .

• הוסף לסימניות
אני רואה ש"מידע לכל" לוקח בגדול!
תודה לכל מי שהמליץ.

ומה בקשר למודעה, גם היא לוקחת?

• הוסף לסימניות
מנסיון, העיתונים בבית שמש דורשים אישור מרב על כל קורס של טיפולים רגשיים, פסיכולוגיה וכדו'.
קחי בחשבון שזה לוקח זמן, וכדאי שבעלת הקורס תפנה לרב שמכיר אותה שיתן 'הכשר'.
אני התייאשתי ולא פרסמתי בגלל הפרוצדורה הזו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת יהודה;2226838:
מנסיון, העיתונים בבית שמש דורשים אישור מרב על כל קורס של טיפולים רגשיים, פסיכולוגיה וכדו'.
קחי בחשבון שזה לוקח זמן, וכדאי שבעלת הקורס תפנה לרב שמכיר אותה שיתן 'הכשר'.
אני התייאשתי ולא פרסמתי בגלל הפרוצדורה הזו...

כן, רק חבל שהיא נודעה מזה ברגע האחרון ולא תוכל לפרסם את זה השבוע.
היה מתבקש שהמקומונים בבית שמש ישלחו עם הצעת המחיר שלהם והפרופיל על העיתון גם הערה בולטת שכל נושא של טיפול רגשי ופסיכולוגיה אמור להיות מלווה בהסכמה של רב מבית שמש, ולקחת את זה בחשבון לפני. ולא שאומרים את זה רק כשהמודעה נשלחת לפרסום לפעמים ממש סמוך לסגירת העיתון ופתאום התוכניות נאלצות להשתנות:(

אז באמת, יש עכשיו משימה למצוא רב שיסכים לעבור על החומר ולאשר אותו. ולכן יש גם לפחות שבוע לשפר ולתקן את המודעה לקראת פרסומה.
אז אשמח לקבל כל חוות דעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה