גם לי- חלון כחול בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
התחילי עם התקנת עדכונים (דרייברים) מאתר היצרן.

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאה, מחמם את הלב, אני יד אחת בסוכה ויד שניה ב prog

• הוסף לסימניות
האם מדובר במחשב ששודרג לווינדוס 10?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2262760:
האם מדובר במחשב ששודרג לווינדוס 10?

כן. שודרג לפני כחצי שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2262544:

באתר יש אופציה לבחור את מערכת הפעלה.
איך אני יודעת במה לבחור?
יש וינדוס 7-8 פרופישונאל, הום בייסיק, הום פרימיום.

יש לי מחשב נייד של טושיבה, דגם SATELLITE L505 עם מערכת הפעלה ששודרגה לWINDOWS 10.

ישר כח

• הוסף לסימניות
א. לא משנה איזה גירסה של7 זה זה תמיד בדרייברים נחשב 7
ב מחשב ששודרג ל10 = 10

מה שצריך לשים לב כמה ביט המערכת הפעלה ניתן לבדוק זאת ע"י למחיצה מקש ימני על מחשב ובחירה במאפיינים שם יופיע מערכת הפעלה של 64 סיביות = 64 bit

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת תחפשי בחיפוש של ווינדוס google updater
אם זה לא קיים, אז זו לא הבעיה.

עכשיו ככה, עברתי על כל האשכול שוב וניסיתי לחבר את החלקים על פי העובדות והנתונים, היות שהמחשב עבד תקין כמה חדשים טובים אחרי השדרוג, זה כנראה לא משהו שקשור בשדרוג עצמו.

לגבי דרייברים, יש סיכוי שזה קשור בהם ושווה לנסות להתקין מחדש אם כי ליבי אומר לי שלא שם קבור הכלב.

כמו כן הרישומים מראים שאכן יש משהו שקשור בצורה כזאת או אחרת לחומרה, זה לא אומר בהכרח שהמחשב פיזית תקול, אבל הדרך הנכונה ביותר לבדוק זאת עם כל הצער זה פירמוט והתקנה נקיה של הווינדוס, אם זה יהיה תקין משמע החומרה תקינה, אם לא ומיד יחזרו המסכים הכחולים משמע החומרה לא תקינה.

בכל מקרה להבא, עם מסך כחול לא מחכים, אם יש מסך כחול שחוזר על עצמו יותר מפעם אחת מיד להעלות ולנסות להיזכר מה קרה במחשב בימים האחרונים, אולי התקנה של תוכנה או משהו אחר, כאן אני מבין שמדובר בחדשיים ולכי תזכרי מה היה לפני חדשיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2262944:
א. לא משנה איזה גירסה של7 זה זה תמיד בדרייברים נחשב 7
ב מחשב ששודרג ל10 = 10

מה שצריך לשים לב כמה ביט המערכת הפעלה ניתן לבדוק זאת ע"י למחיצה מקש ימני על מחשב ובחירה במאפיינים שם יופיע מערכת הפעלה של 64 סיביות = 64 bit

אין שם של WINDOWS 10. מה אני אמורה לבחור?
ישר כח על העזרה בסבלנות!
אשריכם! מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2263024:
אולי בכל זאת תחפשי בחיפוש של ווינדוס google updater
אם זה לא קיים, אז זו לא הבעיה.

עכשיו ככה, עברתי על כל האשכול שוב וניסיתי לחבר את החלקים על פי העובדות והנתונים, היות שהמחשב עבד תקין כמה חדשים טובים אחרי השדרוג, זה כנראה לא משהו שקשור בשדרוג עצמו.

לגבי דרייברים, יש סיכוי שזה קשור בהם ושווה לנסות להתקין מחדש אם כי ליבי אומר לי שלא שם קבור הכלב.

כמו כן הרישומים מראים שאכן יש משהו שקשור בצורה כזאת או אחרת לחומרה, זה לא אומר בהכרח שהמחשב פיזית תקול, אבל הדרך הנכונה ביותר לבדוק זאת עם כל הצער זה פירמוט והתקנה נקיה של הווינדוס, אם זה יהיה תקין משמע החומרה תקינה, אם לא ומיד יחזרו המסכים הכחולים משמע החומרה לא תקינה.

בכל מקרה להבא, עם מסך כחול לא מחכים, אם יש מסך כחול שחוזר על עצמו יותר מפעם אחת מיד להעלות ולנסות להיזכר מה קרה במחשב בימים האחרונים, אולי התקנה של תוכנה או משהו אחר, כאן אני מבין שמדובר בחדשיים ולכי תזכרי מה היה לפני חדשיים

ישר כח על העזרה בסבלנות!
אשריכם! מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המחמאות, צר לי שזה נגמר כך, נקווה לישועה, גמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;2263871:
איך זה נגמר......?

בינתיים אני מנסה להריץ את העדכונים.
אעדכן בהתפתחויות.
יש עוד אנשים צדיקים שמנסים לעזור לי.
מי כעמך ישראל! כמה זכויות ליום הדין, אשריכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה