גם לי יש חתול...

• הוסף לסימניות
חתול צרפתי...

קבצים מצורפים

• חתול .jpg
    KB 100.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
איך את יודעת לפי הזקן?

• הוסף לסימניות
ציבעוניות יפה, דורש ישור קל.

• הוסף לסימניות
עושה סטודיו לחיות בית??:p
פוקוס טוב, קומפו' מצוינת

• הוסף לסימניות
תודה ויזואלי.
אכן רציתי בכותרת לכתוב- דיוקן חתול...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
(משום מה הוא מזכיר לי את "גארפילד"..)

• הוסף לסימניות
תודה DDFF כ"כ כיף לקבל מחמאות
אחפש עוד חתול
סתם...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!
צבעוניות וקומפוזיציה מהממת!!

• הוסף לסימניות
תודה .ngraphic
הקטע הוא שראיתי את הצבעוניות הזאת
והחתול , פשוט ישב שם, בלי מארבים ומניפולציות
( עד כדי שחשבתי שהוא גלגול ואמרתי " מחול לך " כמה פעמים )
ויכולתי לקמפז אותו איך שבא לי .מוזר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איאן;425517:
( עד כדי שחשבתי שהוא גלגול ואמרתי " מחול לך " כמה פעמים )

אני במקומך הייתי לוקח את החתול להרב בצרי, אולי הוא היה מוציא ממנו כמה גלריות לוהטות בבח"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איאן;425487:
תודה DDFF כ"כ כיף לקבל מחמאות
אחפש עוד חתול
סתם...
לא הבנתי,
זה: אחפש עוד חתול סתם. או: אחפש עוד חתול, סתם (כלומר, לא אחפש).
:):D

• הוסף לסימניות
לא אחפש.
נראה כי לא אמצא עוד אחד ברמה הזאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה