גם לי יש שאלה במנגה

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שמטה קסם בוחר רק מהשכבה שלו?
וכן הוא בוחר את כל מה שמצוייר על השכבה בלי קשר לצבעים וקוים.
זה מסומן על כל השכבות.

מנגה 5.

תודה למסייעים!
זה ממש תוקע את העבודה...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בדיוק מה את מנסה לתפוס עם ההכלי, באיזה שכבה? הפסים או הרקע מחוברים אחד לשני?

• הוסף לסימניות
אולי לא מסומן
?add adjoining pixel
(מנגה 4EX אבל בטח גם ב 5)

• הוסף לסימניות
תודה. זה מסומן.

אני מנסה לבחור שטח צבוע לדוגמא, שהצבע נמצא בשכבה אחת, ואני עומדת על שכבה אחרת ומנסה לבחור את השטח.
זה לא נותן. כלומר, זה בוחר את כל שנמצא על השכבה הנוכחית, בלי הבדלי קוים וצבעים.

כשאני עומדת על השכבה הספציפית של הצבע שאני רוצה לבחור, זה בוחר.

אז לדוגמא, כשאני בוחרת שטח כדי להצליל, אני חייבת ללכת כל פעם לשכבת בסיס, לבחור, ואז לגשת לשכבת ההצללה ולהצליל.
מקווה שמספיק מובן..

בחיים לא קרה לי כדבר הזה. ההגדרות נראות מסומנות בסדר, וגם איתן שיחקתי הלוך ושוב כדי לנסות.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע קצה חוט?

• הוסף לסימניות
את עומדת על from all layers?

• הוסף לסימניות
אולי תעלי צילום מסך של מה זה עושה ואת כל רשימת הכלים והאופציות שיש לך שם, איך זה נראה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע אם יש אופציה לאפס את התוכנה להגדרות ראשונות?
אני לא מצליחה למצוא את הבעיה. זה כבר ממש קריטי!

• הוסף לסימניות
תעשי התקנה מחדש של התוכנה, זה מה שמצאתי באנטרנט על הנושא

MY COMPUTER>LOCAL DISK(C:) >DOCUMENTS AND SETTINGS> (username) >APPLICATION DATA> E FRONTIER or SMITH MICRO folder. Delete the entire Manga Studio folder located within there. The next time you launch the software, you will need to reinsert the serial number for the software.

NOTE: the Application Data folder may be invisible by default - if you don't see it, please see the "Show hidden files and folders" section below.

• הוסף לסימניות
או שפשוט תמחקי אותה ותתקיני מחדש רגיל, אבל תעשי גיבוי לכל הקבצי מנגה שלך בדיסקונקי או משהו למקרה חרום

• הוסף לסימניות
זה כנראה לא ALL LAYER
אין משהו אחר ..
יכול להיות שאכן סימנת ווי בכפתור אבל יש שם חלונית ליד ויש שם כמה אופציות
תוודאי ששם זה על ALL LAYER

קבצים מצורפים

• 2014-09-21_1319.png
    KB 17.8 · צפיות: 8
  • 2014-09-21_1322.png
    KB 4.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1380619:
זה כנראה לא ALL LAYER
אין משהו אחר ..
יכול להיות שאכן סימנת ווי בכפתור אבל יש שם חלונית ליד ויש שם כמה אופציות
תוודאי ששם זה על ALL LAYER
תודה רבה!
זה הסתדר.
אכן סימנתי וי בחלונית, אבל היתה אופציה נוספת בתוך החלונית שנעלמה מעיני, (למרות שזה שונה מהצילום מסך כי זה גרסה שונה, אבל אותו רעיון.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפתי, סוף סוף לאחר המתנה ארוכה, אל מועדון קוראי הדופליקטים 2.
היה יפה, מותח ומסחרר ובגלל שאני כבר לא זוכרת את השאלות שעלו לי בדופליקטים 1, אין לי דרך לדעת אם נמצאו להן תשובות בדופליקטים 2
בכל אופן, צצו לי כמה שאלות. אולי לא הייתי מרוכזת מספיק כדי להבין, אבל אם מישהו יוכל ליישב לי - אשמח.
רובן מתמקדות איכשהו בסוף, בערך בעשרים עמודים אחרונים. לא יודעת למה, הרגיש לי שהכול רץ שם. רק אני?
1. כשהלן אומרת לדני: גיבור שלי, זה בעצם כי היא ידעה שהוא אוצר הקייבלס? מתי הספיקה להבין? או שרק אני חיברתי בין שניהם?
2. לא מספיק הבנתי למה דני היה צריך להפוך לאוצר קייבלס? מתי *גוף הבייס* שלו ניצב מול סכנת חיים? ואיך זה שמישהו הופך לזה בלי רשותו? סתם כך, אם אני הייתי דופליקטית נקמנית והייתי שונאת מאד מישהו מסוים וגם הייתי בכירה - לא הייתי יכולה פשוט להפוך אותו לאוצר קייבלס על מישהו שהוא אוהב ולסגור איתו את הסיפור לתמיד?
3. אם דני הוא לא דופליקט מכוח הירושה - אז גם להי לא? חשבתי אולי מייקל לא אבא שלו, אבל כבר מופרע לחשוב שמייקל לא אבא של אף אחד מילדי הארט.
4. כל מה שקרה עם אבישי - לדני אין נקיפות מצפון? לאבישי אין כעס איום עליו? כאילו, מה דני חשב לעצמו? ואם אבישי ויתר על כוח העל שלו - אז למה בעצם ישי נותר בחיים, הוא לא היה אמור לימס באותו רגע מרצון?
5. אם השחרור של הקשר מלאי היה כל כך מורכב, איך היצירה שלו הייתה כל כך פשוטה? ובכלל, מה הקשר בינה לבין הריקורדום? מינאה לא עשתה משהו כזה.
6. מה הייתה התועלת בתפיסתו של רופיו - למה רק אחר כך פרץ זירו אל הקארצ'ר? או שאין קשר בין השניים?
7. שאלה כללית -לא היה ברור לי מספיק הקטע של סקנדר-בייס. היו קטעים בהם היה נראה שהסקנדר ובייס מחליפים ביניהם מידע, מתייעצים וכו'. מצד שני - דני מפעיל אותם ממש אחרי הזימון (הייתה פעם אחת שהוא התעדכן מהסקנדר שלו) - אז הם תודעה אחת או לא?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה