דרוש מידע גם לכם אלי אקספרס עובד לאט מאוד כמה ימים

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתכתב עם מוכר
ופשוט בלתי אפשרי
כבר יומיים שאני לא מצליחה לפתוח את הצ'אט להתכתב איתו
(כלומר אני לוחצת על צ'אט- אבל הגלגל שיניים שלו מסתובב, ולא עולה ההתכתבות)
זה חשוב לי, לגבי הזמנה
משיהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
זוועה!

איזה סינן יש לכם אולי זה קשור?

• הוסף לסימניות
אני בנתיב עם אותו בעיה
בסוף כן נפתח אבל אחרי דקה - שתיים ולא מיד

• הוסף לסימניות
הופה...
חברים... אתם שמים לב שמתפתחת פה עצומה ישראלית-חרדית-פרוגיסטית!!!!!!
האמת שעדיין לא כ"כ ברור כלפי מי העצומה האם כלפי עליאקספרס או כלפי חברות הסינון... מה אתם אומרים?!
:devilish::p:devilish::p:devilish:

• הוסף לסימניות
גם אצלי נתקע בנטפרי, התחברתי ממחשב עם אתרוג ועבד חלק

• הוסף לסימניות
אז זהו שגם אני נטפרי.....

• הוסף לסימניות
גם אני בנטפרי ועובד זוועה
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אולי די ללכלך על נטפרי?
אני באתרוג וגם לי יש את הבעיה
יש לי חבר עם נתיב או משהוא כזה וגם לו יש את הבעיה
דיברנו על העניין ליד הכולל ומשהוא אמר שהם החליפו את האתר ומאז יש בעיות והכל עובד לאט.

• הוסף לסימניות
אולי די ללכלך על נטפרי?
דיברנו על העניין ליד הכולל ומשהוא אמר שהם החליפו את האתר ומאז יש בעיות והכל עובד לאט.
יש לך קישור לאתר החדש?

• הוסף לסימניות
אולי די ללכלך על נטפרי?
לא באנו ללכלך.
מה ההתקפה?
רק ניסינו לברר אם אולי זה קשור לחסימה.
האתר אגב, שונה כבר די מזמן. אבל האטיות היא מזה שבוע.

• הוסף לסימניות
האיטיות מטורפתתת
זה התחיל בזמן הבלאק פריידי בערך...
אני גם בנטפרי ובאמת מענין אם יש קשר באופן כללי לסינון
(כלומר האם בלי סינון כלל זה עובד רגיל?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה