- הוסף לסימניות
ובכן:
מעשה שהיא בימים האחרונים. בן משפחתי, (לא אציין את הדרגה מסיבות מובנות) בחור ישיבה תם ועדין קיבל צו גיוס. הוריו לא טרחו ליידע אותו בהתחשב בהוראת גדולי ישראל שלא להתייצב, והוא כמובן לא התייצב.
סבתו הנחמדת קיבלה טלפון מלשכת הגיוס. למה היא? כי פרטי הוריו לא מעודכנים.
נאמו באוזניה כמה נאומים בנושא והיא השיבה נחרצות:"הילד הזה לא יתגייס!" הסבירו לה בנחת שזו רק התייצבות ועדיין לא גיוס ושאר דברים במתק לשון. היא השיבה בנחרצות:"על גופתי המתה הוא לא יתקרב ללשכת הגיוס!"
ניסו להרגיע אותה:"אבל חבל, זה עלול להגיע לדברים לא נעימים כמו מאסר "
"אני אברח אתו ואגור אתו באוהל ביער או במדבר. אתם לא תנתקו את הילד הזה מהלימוד, ולא אכפת לי אם תעצרו אותי, תאסרו אותי את הפרטים שלהם אני לא מביאה".
ההוא כנראה חשב שיש לו עסק עם סבתא מטורללת במקצת ניתק וחסל.
אביו של הנער חושש שבצבא מחפשים את החוליות החלשות.
ועל כן: אל תראו ואל תחתו! תענו בנחרצות ובקול ברור וה' הטוב יהיה בעזרנו, אמן!
מעשה שהיא בימים האחרונים. בן משפחתי, (לא אציין את הדרגה מסיבות מובנות) בחור ישיבה תם ועדין קיבל צו גיוס. הוריו לא טרחו ליידע אותו בהתחשב בהוראת גדולי ישראל שלא להתייצב, והוא כמובן לא התייצב.
סבתו הנחמדת קיבלה טלפון מלשכת הגיוס. למה היא? כי פרטי הוריו לא מעודכנים.
נאמו באוזניה כמה נאומים בנושא והיא השיבה נחרצות:"הילד הזה לא יתגייס!" הסבירו לה בנחת שזו רק התייצבות ועדיין לא גיוס ושאר דברים במתק לשון. היא השיבה בנחרצות:"על גופתי המתה הוא לא יתקרב ללשכת הגיוס!"
ניסו להרגיע אותה:"אבל חבל, זה עלול להגיע לדברים לא נעימים כמו מאסר "
"אני אברח אתו ואגור אתו באוהל ביער או במדבר. אתם לא תנתקו את הילד הזה מהלימוד, ולא אכפת לי אם תעצרו אותי, תאסרו אותי את הפרטים שלהם אני לא מביאה".
ההוא כנראה חשב שיש לו עסק עם סבתא מטורללת במקצת ניתק וחסל.
אביו של הנער חושש שבצבא מחפשים את החוליות החלשות.
ועל כן: אל תראו ואל תחתו! תענו בנחרצות ובקול ברור וה' הטוב יהיה בעזרנו, אמן!
הנושאים החמים