Gmail גם לכם ג'ימייל יוצא מהחשבון כל כמה זמן?

• הוסף לסימניות
עשיתי עדכון לכרום לפני כמה ימים, ומאז כל יומיים פלוס מינוס, החשבון יוצא ומבקש אימות מחדש- כלומר, שאקיש סיסמא לכניסה, כיון שכך גם כל החשבונות הנוספים ששמורים לי- הכל יוצא מהחשבונות ומבקש סיסמא.
יש מצב להחזיר את כרום למצבו הקודם?
(אני משערת שזה מהעדכון, לא בטוחה ממש)

• הוסף לסימניות
כנ"ל אצלי.
וחשבון נוסף הוא פותח בחלון חדש לגמרי.
עד היום הייתי פותחת 2 חשבונות במקביל באותו חלון.

• הוסף לסימניות
כנ"ל אצלי.
וחשבון נוסף הוא פותח בחלון חדש לגמרי.
עד היום הייתי פותחת 2 חשבונות במקביל באותו חלון.

חשבון נוסף הוא פותח לי בכרטיסייה חדשה באותו חלון, בזה לא השתנה לי כלום.
אבל שיגעון להיכנס מחדש עם סיסמאות לכל החשבונות. (נס שלפחות הוא לא מבקש להוסיף את החשבון, אלא כותב את כולם ונותן אופציה של כניסה או הסרה).

• הוסף לסימניות
תכל'ס, יש אפשרות לעשות ביטול עדכון לכרום?

• הוסף לסימניות
לא חייב להיות שזה קשור.
אבל לפעמים כשיש אימות דו שלבי על החשבון זה יכול לקרות
כמו"כ, חשבונות של עסקים ועמותות זה יכול לקרות.

• הוסף לסימניות
זה חשבון פרטי, אבל מה זה אימות דו שלבי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה קורה מיד שעשיתי עדכון כרום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה