התייעצות גם לכם הודיעו שאין צהרון בחנוכה?

• הוסף לסימניות
יש פה חוסר צדק מסויים

בחיידרים תמיד למדו בחנוכה לימודי בוקר ותוספת ימי הלמידה האלו היו כלולים בשכר הלימוד.
היום כשהערייה מממנת את תוספת ימי הלימוד ברוחב יד ובתשלום מלא, מן ההגינות שהחיידר יתן ימי לימוד רגילים כולל צהרון.
(במיוחד שיש מקומות בהם הגננת/הרב אינם מקבלים תוספת על ימי החנוכה וימי העבודה האלה נכללים בשכרם הקבוע)
גם כשעירייה מממנת זה לא ברוחב יד ולא בתשלום מלא, לך תבדוק על כמה שעות יש מימון,
וצהרון הוא בכלל לא קשור לחיידר הוא בתשלום נפרד שזה העירייה לא מממנת בחנוכה.

• הוסף לסימניות
מערכת החינוך היא מערכת שמשולמת מכיס הציבור, אילו לציבור העובד היה אפשרות אמיתית לסגור הסכם ישירות עם מערכות החינוך ולא פקידים שגם הם עובדי מערכת ציבורית הזוכים לחופשות גדולות מהקיימות בשוק העבודה הרחב סביר להניח שהיו הסכמים אחרים לגבי פעילות המערכת, בעיקר לגבי החופש הארוך בקיץ.
אולי,
בתכלס הייתם משלמים סכומי עתק בשביל לקבל מורים מקצועיים לכל השעות הללו, (כמו שקורה במדינות בהם החינוך הוא פרטי.)

• הוסף לסימניות
טוב
אני יבהיר את השאלה
הבן שלי לומד בת"ת רגיל שאינו קשור לעיריה, יש לימודים בחנוכה מלבד ים אחד חופש כמו בכל התתי"ם (ואם תאמרו שאצל הליטאים יש יומים חופש, אז אצלינו אין חיידר בל"ג בעומר, ולא ניכנס לנושא)
הצהרון בלבד מופעל על ידי העיריה,
האם בימים כאלו שיש לימודים בת"ת, צריך להפעיל צהרון, כן או לא
אשמח לקישור לאתר של העיריה במקום ששם כתובים הכללים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
טוב
אני יבהיר את השאלה
הבן שלי לומד בת"ת רגיל שאינו קשור לעיריה, יש לימודים בחנוכה מלבד ים אחד חופש כמו בכל התתי"ם (ואם תאמרו שאצל הליטאים יש יומים חופש, אז אצלינו אין חיידר בל"ג בעומר, ולא ניכנס לנושא)
תודה רבה
זה לא משנה
הצהרון פועל כמו בחינוך ממלכתי, ובימי חופש רשמיים לא פעיל.
בחנוכה יש חופש ואין צהרון.
ואין קשר לאיזה ת"ת וכמה ימים לומדים בו.
כנ"ל בתחילת שנה עד ה1.9 ובסוף שנה מ1.7 אין צהרונים בכל המסגרות.

• הוסף לסימניות
טוב
אני יבהיר את השאלה
תודה רבה
זה כמ שתרצו צהרון גם ביולי אוגוסט
חופש במערכת החינוך = אין צהרונים

• הוסף לסימניות
טוב
אני יבהיר את השאלה
תודה רבה
אם הם בצהרון רגיל ולא מורחב אז יש בחנוכה (ראשון עד חמישי) מתכונת קיטנה (בתוספת תשלום) שזה אומר לימודים 8:00-13:00
וזה לא משנה אם בעיקרון במוסד הזה יש לימודים או לא.

• הוסף לסימניות
אולי תשאל הפוך האם זה חוקי שיש לימודים בכלל?
חנוכה עפ"י חוק זה ימי חופש
מה הכוונה על פי חוק?
על פי חוקי עבודה חנוכה לא נחשב לחופש
זה רק לפי נהלי משרד החינוך למסגרות חינוך בלבד ועובדי הוראה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה על פי חוק?
על פי חוקי עבודה חנוכה לא נחשב לחופש
זה רק לפי נהלי משרד החינוך למסגרות חינוך בלבד ועובדי הוראה
על פי החוק בחנוכה יש חופשה במערכת החינוך - כלומר עובדי מערכת החינוך בחופשה והתלמידים לא מחויבים להגיע ללימודים
יש קיטנה - המסגרת היא קיטנה כלומר אין חובת נוכחות,

• תודה
Reactions: ST!
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה