גם לכם המסכה עושה פצעים בפנים?

• הוסף לסימניות
זה ממש מציק לי כל האזור הפנים שמכוסה במסכה התמלא לי בפצעונים קטנים ומעצבנים, אני משתמשת במסכה כירוגאית חד פעמית ומחליפה כל יום.
מכירים את התופעה ? מה אפשר לעשות והאם מסכת בד עדיפה?

• הוסף לסימניות
לי נהיה כמן גירוי מעצבן באיזור הפה ואהף איפה שהמסיכה נמאת פשוט סיוט
אני משתמשת בכירוגית ומחליפה כמעט בכל שימוש

• הוסף לסימניות
כולם סובלים מהמסכה אם זה פצעים או כאבי ראש ואפילו חנק
אמרתי היום לילדים שיסתכלו על זה בתור כפרת עוונות
הקב"ה רוצה שנקבל פני משיח נקיים ומזוככים
זה לא מצווה לסבול אם אפשר להקל.
אם כבר, למה שלא תלכו עם מסכת ניילון לסבל מושלם?

• הוסף לסימניות
אני סובלת מהזיעה שתחת למסיכה
וכן, יש לי מסיכת כותנה נושמת...
ופצעים? אני לא יודעת מה עדיף? אני גם מקפידה לשים אותה כמעט עד העינים שלא ידביקו אותי לרצפה עם אזיקים:confused:

• הוסף לסימניות
זה ממש מציק לי כל האזור הפנים שמכוסה במסכה התמלא לי בפצעונים קטנים ומעצבנים, אני משתמשת במסכה כירוגאית חד פעמית ומחליפה כל יום.
מכירים את התופעה ? מה אפשר לעשות והאם מסכת בד עדיפה?
מבחינת התחושה מסיכת בד עדיפה כי בכירורגית יש חומר שעושה אלרגיות ברמות שונות לחלק מהאנשים (כבר כתבו כאן באיזה אשכול ניקים שעשה להם אפקט הרדמה של רופא שיניים, עקצוצים ועוד...)
מבחינה בריאותית צרפו פה את הטבלה של המסיכות עם הפירוט

• הוסף לסימניות
יואו גם אצלי ככה.
מלא פצעונים וגם איפה שלא,
כשמורידה את המסכה דבר ראשון מגרדדדדדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה