עזרה גם לכם השתגע הצ'אט?

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי ואין לי כל בעיה,
נשמע בעיה של גוגל.........
לכו תדעו איזה דבר חדש הם מעדכנים בצאט?!

• הוסף לסימניות
אולי כי התחברתי מהעבודה לאותו מייל דרך רימון?
וברימון זה נפתח חופשי...

• הוסף לסימניות
גם לי לא עובד
חשבתי שזה בעיה אצלי אבל אני רואה שלא
הפעלתי מחדש 10 פעמים ולא עזר...
נחכה עוד כמה ימים ונראה

• הוסף לסימניות
למישהו הסתדר? כי לי לא, וזה מוציא מהדעת..

• הוסף לסימניות
לדעתי לא קשור לסינון, כי לי יש נתיב וזה גם ככה כבר כמה וכמה ימים
בעיה
לא מסתדר
ומעצבן ממש

• הוסף לסימניות
תנסו לכבות את התוסף גוגל הזה: Chat Plus for Google Chat™‬
אצלי עזר (לפעמים כדי שיתעדכן צריך לפתוח מחדש את הדפדפן)
ממליצה שוב לנסות לכבות את התוסף - אצלי פתר את הבעיה (כשמחזירה את התוסף הבעיה חוזרת).

• הוסף לסימניות
אצלי אחד התוספים של צבע אדום גרם לזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה משביתים ולא מסירים מכרום?
1685965418228.png

צריך להעביר את החלק התכלת לצבע אפור:
1685965475319.png

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה עוד עדכון חדש, שבחלונית בקטן- לא יהיה אפשר לראות את ההתכתבות, אלא רק לכתוב..
לאט לאט יתעדכן לכולם
לא ברור מה הסיפור של זה ומה הרעיון:confused::confused:

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה עוד עדכון חדש, שבחלונית בקטן- לא יהיה אפשר לראות את ההתכתבות, אלא רק לכתוב..
לאט לאט יתעדכן לכולם
לא ברור מה הסיפור של זה ומה הרעיון:confused::confused:
איזה באסה שבדיוק עכשיו זה מתעדכן לי לפני כולם :cautious:
תמיד הייתי צריכה לחכות שבוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה