דרוש מידע גם לכם זה חסר?

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להוסיף באופציות האמוג'ים של הפורום (בתגובות לכותבים) אמוג'י נוסף של "מסכים"
כי לפעמים אני לא כועס לא וואוו וגם זה לא עזר לי בכלום כדי שאני יגיד שכוייח או תודה
אבל אני "מסכים" ומעונין להביע את זה
אשמח לדעתכם
ומי שמסכים אז בנתיים אין איך לסמן את זה

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להוסיף באופציות האמוג'ים של הפורום (בתגובות לכותבים) אמוג'י נוסף של "מסכים"
כי לפעמים אני לא כועס לא וואוו וגם זה לא עזר לי בכלום כדי שאני יגיד שכוייח או תודה
אשמח לדעתכם
מסכיםםםםם (y):)

• הוסף לסימניות
אשמח לדעתכם
עם אתה מסכים תפרגן לייק(y)(y)
אני חושב שעדיף לא לעשות של מסכים
שאנשים ידעו לפרגן

• הוסף לסימניות
לא רואה שום צורך בסמיילי נוסף
במיוחד שיש את ה'שכוייח' שמבדיל בין אהבתי לתודה רבה
אפשר לפרש את האימוג'ים ככה: על אחריותי בלבד;)
שכוייח- תודה רבה רבה! עזרת לי מאוד/ מסכים עם דבריך ומעריך שכתבת את זה
וואו- מהמם!, מושלם!, מדהים!/ לא מאמין שבאמת העזת לכתוב את הדבר הזה/ אימאלהה לא ידעתי, אתה רציני??
חחח- ענק!!! עשית לי את היום!!!
כועס- הגזמת! תרד מהמקלדת לפני שאני קורא לניהול האתר!!/ לא בסדר מה שעשו לך, מזעזע!
לייק- אהבתי את מה שאתה אומר/ ציטטת אותי וכתבת כל מיני דברים ולא נעים לי לענות אז נעשה לייק/ תודה שכתבת תשובה בשרשור שלי אז נפרגן לייק.

• הוסף לסימניות
מסכים
אפשר גם להוסיף
מזל"ט, בהצלחה, מצטרף, לא מסכים, ועוד...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי זה לא חסר... אבל סתם מעניין, איזה אימוג'י אתם חושבים שיהיה אפשר להוסיף בתוך "מסכים"?
אין משהו שמביע את זה...
ולייק זה בעצם מבטא גם - "אני מסכים למה שכתבת", זה לא רק "תודה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה