- הוסף לסימניות
תודה!אם זה נשלח אז זה יגיע גם אם מקבלים אחזר אם עדיין לא נשלח אז לא מקבלים את המוצרים
אז עניין איך הם משחררים כל כך מהר החזר כספי?
תודה!אם זה נשלח אז זה יגיע גם אם מקבלים אחזר אם עדיין לא נשלח אז לא מקבלים את המוצרים
אני לא יודע לומר אבל זאת המציאות אצליתודה!
זה הבעיה שגנבו את האשראי שלך והם לא מחזירים(זה שיטתם)!!תודה!
אני דוקא מרוצה מהם מאד
רק לאחרונה המשלוחים מגיעים לי לדואר ישראל, למרות שאני בוחרת באפשרות עד הבית
והם מפעם לפעם מפצים פחות....
משהי נתקלה בתופעה הזאת??? הצלחתם להוציא מהם החזר קניה??
כן, עוד שנה בערך.גם לי יש משלוח דרך הדואר,
אבל כשקיבלתי הודעה מהדואר עם אפשרות לשנות מקום,
ברירת המחדל שכתובה שם היא שליח עד הבית- חינם,
למרות שתמיד יש אפשרות כזו ב-16 ש"ח בערך,
זה אומר שמקבלים עד הבית, לא?
מניסיון?כן, עוד שנה בערך.
השליחים של הדואר איטיים בטירוף.
לא נורא, תקבלי עוד 20 ש"ח.
ככה זה היה לי כמה פעמים, בערך שלושה שבועות אחרי שהחבילה היתה במודיעין במיון (לסניף מגיעה בד"כ יום-יומיים אח"כ).מניסיון?
כי אם כן, אולי עדיף כן להעביר לסניף ולבוא לקחת?
לדעתי ההיפך, לא נתקלתי באתר שככה ברגע מחזירים כסף, היה לנו באותה תקופה גם חבילה שהתעכבה בשיין וגם בטמו,כידוע טימו האתר שלהם מאוד לא מאובטח ולרוב המוצרים לא מגיעים ומשלמים עליהם!!
צריך מאוד להיזהר...
אפשר לשלם בפייפאלכידוע טימו האתר שלהם מאוד לא מאובטח ולרוב המוצרים לא מגיעים ומשלמים עליהם!!
צריך מאוד להיזהר...
טמו/ אליאקספרס?אני קיבלתי החזר כספי מלא על חבילה שנתקעה במלחמה, והחבילה הגיעה לי בסוף! בחינם..
וכשאני מזמינה עם דואר ישראל, הדוור בעצמו מביא לי את זה עד הדלת...
גם דברים גדולים וכבדים
כן זה סטייל חדש אצלםאני דוקא מרוצה מהם מאד
רק לאחרונה המשלוחים מגיעים לי לדואר ישראל, למרות שאני בוחרת באפשרות עד הבית
והם מפעם לפעם מפצים פחות....
משהי נתקלה בתופעה הזאת??? הצלחתם להוציא מהם החזר קניה??
אני מזמינה משם מלא ולא זכור לי שמשהו ששילמתי לא הגיע...כידוע טימו האתר שלהם מאוד לא מאובטח ולרוב המוצרים לא מגיעים ומשלמים עליהם!!
צריך מאוד להיזהר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים