- הוסף לסימניות
כנ"ללי עובד חלק. כלל ללא תמונות. ישר וי ב''ה
רק בערב נותן לי לפעמים תמונה אחת וזהו...
ב"ה!
כנ"ללי עובד חלק. כלל ללא תמונות. ישר וי ב''ה
לי יש נטפרי וכתובת IP קבועה וזה לא עוזר.ניסית כתובת IP קבועה?
לי עובד חלק. כלל ללא תמונות. ישר וי ב''ה
היו לי תקופות כאלה. מקווה בשבילכם שתמשיכו להנות מזהכנ"ל
רק בערב נותן לי לפעמים תמונה אחת וזהו...
ב"ה!
אני חושב שפשוט אין להם מה לעשות בעניין, הם בהחלט מודעים לבעיה והיו שמחים לפתור אותה (גם הם עצמם אנשים בשר ודם שקונים לפעמים מעלי אקספרס וזה מתסכל גם אותם...) אבל לא מצליחים לעלות על מקור הבעיה...ההזיה היותר גדולה בעיני זה שאין שום תמיכה או אפילו ניסיון לתמיכה מצד נטפרי וזה עצוב...
אני גם שמתי לב שזה מצליח רק כשיש תמונות נפרדות ולא תמונה גדולה.אני גילתי שיטה שממש עוזרת לי , ופתרה את התסבוכת
כל פעם שנפתח לי החלון של הזיהוי
אני מדלגת עד שמגיע ריבועים עם תמונות נפרדות בכל ריבוע ( למשל בכל תמונה מדרגות שונות )
(ולא תמונה כללית שנוצרת מכל הריבועים יחד , כי שמה אי אפשר בחיים להצליח !)
ואז מסמנת , לוקח לי בדיוק עשרים שניות , אם לא פחות.והוא מזהה
ואח"כ מרעננת את כל שאר הדפים שפתחתי מהקישורים ,
והוא לא מבקש זיהוי שוב .
התחבטתי עם זה, ופתאום הסתדר לחלוטיןהחלטתי לעבור חסימה, לצערי.
מישהו טיפל בזה, רק מי?...אני ללא אימות כלל כבר כשבוע ב''ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים