אלי-אקספרס גם לכם מופיע בקשת אימות שאתם לא רובוט בעלי אקספרס?

לצערי, גם אני בדרך של לעבור סינון
ההזיה היותר גדולה בעיני זה שאין שום תמיכה או אפילו ניסיון לתמיכה מצד נטפרי וזה עצוב...

ההזיה היותר גדולה בעיני זה שאין שום תמיכה או אפילו ניסיון לתמיכה מצד נטפרי וזה עצוב...
אני חושב שפשוט אין להם מה לעשות בעניין, הם בהחלט מודעים לבעיה והיו שמחים לפתור אותה (גם הם עצמם אנשים בשר ודם שקונים לפעמים מעלי אקספרס וזה מתסכל גם אותם...) אבל לא מצליחים לעלות על מקור הבעיה...
לדעתי לכתובת IP קבועה ופרטית יש סיכוי גדול לפתור את הבעיה או למזער אותה. זה עולה 10-20 ש"ח בחודש תשלום נוסף לספק.
בנוסף אפשר לנסות להריץ סקר כאן בפורום ולראות באיזה ספק אינטרנט ומכונת סינון של נטפרי נמצאים רוב המשתמשים שנתקלים בבעיה, יש סבירות שזה בעיקר בספק/ים מסוימ/ים או מכונות סינון מסוימות. הפרטים על הספק ומכונת הסינון של הגולש רשומים כאן https://netfree.link/app/#/user-details

אני גילתי שיטה שממש עוזרת לי , ופתרה את התסבוכת
כל פעם שנפתח לי החלון של הזיהוי
אני מדלגת עד שמגיע ריבועים עם תמונות נפרדות בכל ריבוע ( למשל בכל תמונה מדרגות שונות )
(ולא תמונה כללית שנוצרת מכל הריבועים יחד , כי שמה אי אפשר בחיים להצליח !)
ואז מסמנת , לוקח לי בדיוק עשרים שניות , אם לא פחות.והוא מזהה
ואח"כ מרעננת את כל שאר הדפים שפתחתי מהקישורים ,
והוא לא מבקש זיהוי שוב .

אני גילתי שיטה שממש עוזרת לי , ופתרה את התסבוכת
כל פעם שנפתח לי החלון של הזיהוי
אני מדלגת עד שמגיע ריבועים עם תמונות נפרדות בכל ריבוע ( למשל בכל תמונה מדרגות שונות )
(ולא תמונה כללית שנוצרת מכל הריבועים יחד , כי שמה אי אפשר בחיים להצליח !)
ואז מסמנת , לוקח לי בדיוק עשרים שניות , אם לא פחות.והוא מזהה
ואח"כ מרעננת את כל שאר הדפים שפתחתי מהקישורים ,
והוא לא מבקש זיהוי שוב .
אני גם שמתי לב שזה מצליח רק כשיש תמונות נפרדות ולא תמונה גדולה.
אבל משום מה לא חשבתי פשוט לדלג עד שם;)

משהו אולי יודע לעזור לי?
נרשמתי לאליאקספרס הזדהיתי דרך חשבון גוגל שלי
ואני לא מצליחה להכנס לחשבון שוב כדי לראות מה עם ההזמנה זה מה שהוא מביא לי:
1743921935732.png

מקפיצה

אני ללא אימות כלל כבר כשבוע ב''ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

גם אתם נכנסתם עד היום בצורה מסורבלת לאליאקספרס כדי לאסוף את המטבעות היומיים?
גם אתם שכחתם לאסוף יום אחד והרצף כולו נשבר?
זהו, זה נגמר.

בשביל זה פיתחתי את AliExpress Coin Collector, תוסף לדפדפן כרום שאוסף את המטבעות היומיים של עלי אקספרס באופן אוטומטי לחלוטין.

אז מה התוסף עושה?
ברגע שהתקנתם את התוסף תוכלו לשכוח מהאיסוף היומי. הוא יעשה הכל ברקע, בלי להפריע לכם.

התוסף מדמה כניסה לאזור המטבעות דרך מכשיר נייד (כפי שהאפליקציה דורשת), מפעיל את תהליך ה"צ'ק-אין" היומי ומאמת שהפעולה הצליחה. הוא חכם מספיק כדי לדעת מתי כבר אספתם את המטבעות ולא ינסה לבצע את הפעולה שוב באותו היום.

ובהרחבה:
התוסף אוסף את המטבעות עבורכם באופן אוטומטי מידיי יום. ברגע שהמטבעות נאספים בהצלחה תקבלו התראה קטנה שתבשר לכם כמה מטבעות נוספו לחשבון. אם התוסף מזהה שאתם לא מחוברים לחשבון הוא ישלח התראה מנומסת שמבקשת מכם להתחבר.
לא רוצים לחכות לאוטומציה? אפשר תמיד ללחוץ על אייקון התוסף בסרגל הכלים ובחלון הקופץ לבחור ב"בצע איסוף ידני" כדי להפעיל את התהליך באופן מיידי. בחלון הקופץ גם תוכלו לראות תמיד את הסטטוס העדכני: מתי בוצע האיסוף האחרון, האם הוא הצליח, או אם כבר נאספו המטבעות להיום.

התוסף לא מאט את הדפדפן, ולא מבצע שום פעולה מעבר לאיסוף המטבעות.

מוזמנים לנסות:

אשמח לשמוע פידבקים והצעות לשיפור.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה